prischera Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Nemel byste někdo v Praze ochotný půjčit jedny na focení? Rad bych si zkusil s tím pohrát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Vem je prosím do Jeseníků ... Tak mi to těsně před tím připomeň. Nemel byste někdo v Praze ochotný půjčit jedny na focení? Rad bych si zkusil s tím pohrát. Nemám s tím problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Tak to je ideální řešení, pořešíme osobně Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 A než kolega nafoti, neměl by nějaký šťastný majitel nějaké foto? At vím na co se těšit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardslimer Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 kdyz to zkusim vyzobat, tak do BRNA povezu CIkovky pro:(predavka 1745 pred AIR Cafe, zelnak, budu parkovat nekde pobliz, asi v nakym tom parkinghouse,aby mne strazci poradku neodtahli ): SicikLamiczkaFunthom95Funthom95Vítek75Popik(z)dennyfinancHardslimer. Prevezme Sicik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xprcz01 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Pár fotek, bohužel nejsem nijak dobrý fotograf, takže alespoň mobilovky :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xprcz01 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Nemel byste někdo v Praze ochotný půjčit jedny na focení? Rad bych si zkusil s tím pohrát.Jasně, není problém, jsem k dispozici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Díky za nabídku, vyřeším to Manťákem, vídáme se celkem často Kdyby se to náhodou nějak zaseklo, ozvu se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sery.vlk Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Nesmělý návrh, totálně se v tomto vláknu ztrácím, Tomassi, mohl bys v tom paralelním zamčeném vláknu s instrukcemi napsat, kdy a kde je možno hodinky předat/převzít v Praze, díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMASS Posted February 27, 2017 Author Report Share Posted February 27, 2017 jen na ulci lidi koukaj torchu divne kdyz se divate kolik je hodin:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMASS Posted March 1, 2017 Author Report Share Posted March 1, 2017 aktualne se mi v SZ neozvalo jeste asi 10 z Vas jak s dorucenim Cikovek - zda postak nebo prevzeti v Praze (Pankrac denne 7-15:30, prip. indiv.domluva) geograficky: morava a SK vyreseno nebo na ceste - az na vyjimky, zbyvaji nam primarne Cechy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Já hlásím, že hodinky jsem dneska obdržel, ještě jednou díky moc Honzovi za dovoz a Tomovi za zprostředkování celého toho kolotoče :-) Už jsem je předal mé milé a je spokojena. Q o to tak nějak šlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(z)denny Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 (edited) Velké poděkování Tomovi za celou akci "Čikovky". Vypadají úžasně. Škoda že v Brně nebylo zatím tolik sluníčka, abych si je užil při měření času Edited March 2, 2017 by (z)denny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 jen na ulci lidi koukaj torchu divne kdyz se divate kolik je hodin:)tak já se ani nedivím ... přeci jenom je už rok 2017 .... nicméně já bych se taky jednou podíval než bych to zasunul do šuplete pro vnoučata na hraní .... sen se ti splnil ... a to je nejvíc držím palce do dalších projektů ... prej je teď kúl ferda mravenec ale ten se prej řídil podle hovnivála .... teda brouka pytlíka .... prostě to nějak synchronizuj a dej vědět .... von se nějakej pytlík chytne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur N. Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 jsem rad, ze vam to vyslo a preji at hodinky delaj radostkdysi jsem uvazoval o slunec.NOMOSech,-ale pak mne to pustilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgeisin Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Ani všichni prudiči světa jistě nezhatí čistou radost z nové, pěkné hračky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Jeden by čekal, že se aspoň omluvíš za to svoje nařčení o tunelu...precti si to jeste jednou .... jestli sem tam nekoho jmenoval.... pokud jo tak se omlouvam a pokud ne tak drz pysk slinto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 to není konec .... já to vidím na pěkný tunel za štvrt mičudy a spoustu breptajících lidíYPO, myslím, že ač jsi nikoho nejmenoval, tak tvůj názor byl špatný a měl by jsi se autorům limitky omluvit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 YPO, myslím, že ač jsi nikoho nejmenoval, tak tvůj názor byl špatný a měl by jsi se autorům limitky omluvit.nevidim duvod ..... ani jeden ..... a domnivam se ze je ti po tom lautr hovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Máš pravdu. Nic mi do toho není. Nechci tady rozjíždět další flame. Řekl jsem svůj názor. A názor na tvou osobu, tak jak se zde prezentuješ, si nechám pro sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts