Guest YPO Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Karlos by ti vysvetlil ze lautr hovno neni hovno ale lautr hovno a nebonzuj wole to delaj jenom divny lidi
straspol Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Já tě nebonznul, napsal jsem to přímo tobě a Karlosova vysvětlování mi netřeba..
Lamiczka Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Clovek by skoro rekl, ze se blizi Vanoce a von je teprve brezen...
guzmic Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 (edited) Konec blbejch řečí, teď jde do tuhého, už se podařilo někomu ukázat rozumně čas? Mě to ukazuje stále +1 hod, což by za měsíc při přechodu na letní čas znamenalo +2 hod, nebo jsem fakt tak pitomec já? Edited March 3, 2017 by guzmic
TOMASS Posted March 3, 2017 Author Report Posted March 3, 2017 A na jaký jsi rovnobezce v sk?;-) ikdyz takový rozdíl to by dělat nemělo, mne to docela frci,akurat kolem oběda je hůř urcitelny kolik je, ale třeba 11hod,13 a 14hod a 15 mi to ukazuje dobře...
guzmic Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 No a jaký to ukazuje čas? Letní nebo zimní? Testoval jsem to až kolem 16 hod odpoledne a nesedělo mi to. Zítra je vezmu do práce a budu měřit a testovat celý den. Rovnoběžka je asi +- stejná jako Praha.
TOMASS Posted March 3, 2017 Author Report Posted March 3, 2017 Teď přes zimu čas sedí,v létě je o hodinu rozdíl. Akurat solarky ukazujou pravý čas pro dané místo,my si ho v jedn. Pásmech krokove upravujeme po hodinach...To by mohlo mít vliv...
Alexion Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 dnes som si ich vyzdvyhol na poste. Tomas velka ti vdaka za to ze to dopadlo. prekvapilo ma aj balenie, cele je to velmi podarena limitka. uz sa tesim na slnko a prve "hadanie" casu
guzmic Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 Tak hlásím, že ta sranda fakt funguje. :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Akam Posted March 10, 2017 Report Posted March 10, 2017 tomassi diky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Akam Posted March 11, 2017 Report Posted March 11, 2017 ještě jedna z venku, slunce dnes moc nepřálo Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
TOMASS Posted March 13, 2017 Author Report Posted March 13, 2017 jediny s kym nejsem (nereaguje na SZ) v kontaktu ohledne prevzeti je HondzaX. neznate ho nekdo?
TOMASS Posted March 20, 2017 Author Report Posted March 20, 2017 chlapi, posledni prazaci, pojdme doresit tento tyden prosim predavacku, uz to tu susim pomerne dlouho:) jedinej Utrejch ma omluvenku nemam problem ani s postakem,ale rad bych to uz dotahl a zuctoval, tak dejte vedet. Diky.
VojtaJ Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Zdravím.Kdyby se nějaké uvolnily, měl bych zájem. Ale předpokládám, že je asi pozdě, co?
TOMASS Posted April 11, 2017 Author Report Posted April 11, 2017 posledni dvoje solarky odeslany vcera majitelum, uff:) scitam celkove naklady, vypada to predbezne na preplatek cca 170 Kc (meli jsme u vzdusne banky dobry kurz EURa,hodne z Vas prevzalo osobne, postovni obalky byly lehky), s nekterymi z Vas jsem se predbezne bavil, ze bychom to dali na chod chronomagu, pokud neni nikdo z ucastniku proti... ?
Recommended Posts