Jump to content

Recommended Posts

Posted

Karlos by ti vysvetlil ze lautr hovno neni hovno ale lautr hovno

a nebonzuj wole to delaj jenom divny lidi

Posted (edited)

Konec blbejch řečí, teď jde do tuhého, už se podařilo někomu ukázat rozumně čas? Mě to ukazuje stále +1 hod, což by za měsíc při přechodu na letní čas znamenalo +2 hod, nebo jsem fakt tak pitomec já?

Edited by guzmic
Posted

A na jaký jsi rovnobezce v sk?;-) ikdyz takový rozdíl to by dělat nemělo, mne to docela frci,akurat kolem oběda je hůř urcitelny kolik je, ale třeba 11hod,13 a 14hod a 15 mi to ukazuje dobře...

Posted

No a jaký to ukazuje čas? Letní nebo zimní? Testoval jsem to až kolem 16 hod odpoledne a nesedělo mi to. Zítra je vezmu do práce a budu měřit a testovat celý den. Rovnoběžka je asi +- stejná jako Praha.

Posted

Teď přes zimu čas sedí,v létě je o hodinu rozdíl. Akurat solarky ukazujou pravý čas pro dané místo,my si ho v jedn. Pásmech krokove upravujeme po hodinach...To by mohlo mít vliv...

Posted

dnes som si ich vyzdvyhol na poste. Tomas velka ti vdaka za to ze to dopadlo. prekvapilo ma aj balenie, cele je to velmi podarena limitka. uz sa tesim na slnko a prve "hadanie" casu :)

Posted

Tak hlásím, že ta sranda fakt funguje. :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

ještě jedna z venku, slunce dnes moc nepřálo

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

jediny s kym nejsem (nereaguje na SZ) v kontaktu ohledne prevzeti je HondzaX. neznate ho nekdo?

Posted

chlapi, posledni prazaci, pojdme doresit tento tyden prosim predavacku, uz to tu susim pomerne dlouho:) jedinej Utrejch ma omluvenku :)

nemam problem ani s postakem,ale rad bych to uz dotahl a zuctoval, tak dejte vedet. Diky.

Posted

Zdravím.

Kdyby se nějaké uvolnily, měl bych zájem. Ale předpokládám, že je asi pozdě, co?

• 3 weeks later...
Posted

posledni dvoje solarky odeslany vcera majitelum, uff:)

scitam celkove naklady, vypada to predbezne na preplatek cca 170 Kc (meli jsme u vzdusne banky dobry kurz EURa,hodne z Vas prevzalo osobne, postovni obalky byly lehky), s nekterymi z Vas jsem se predbezne bavil, ze bychom to dali na chod chronomagu, pokud neni nikdo z ucastniku proti... ?