financ Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 peníze jsem právě poslal na účet chronomagu, celkem 6850 Kč Díky Tomášovi za realizaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMASS Posted April 19, 2017 Author Report Share Posted April 19, 2017 mozna bude kde kalibrovat solarky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaru3958 Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 moc pěkný .... gratuluju ...škoda že jsem neobjevil dřív :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Přidám sem duplicitně pár fotek, co jsem dával k sobě do vlákna. Sem patří asi víc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMASS Posted October 26, 2018 Author Report Share Posted October 26, 2018 byl jsem upozornen ze se nase solarky dostaly do letosniho kalendare... a prave probihaji jeho objednavky dekuji fotografovi za povedenou fotku Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted December 24, 2018 Report Share Posted December 24, 2018 Preze vsechny porodni bolesti a nejakou dobu v nahradni rodine, se ke mne dnes, diky Jeziskovi, dostaly krasne Cikovky. Diky, jsou super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeeberdee Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Páááni, tak to mě teda pěkně štve, že jsem takovou limitku propásl. Velká gratulace pro všechny majitele. Příště musím fórum číst pozorněji, aby mi tyhle věci neutíkaly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Páááni, tak to mě teda pěkně štve, že jsem takovou limitku propásl. Velká gratulace pro všechny majitele. Příště musím fórum číst pozorněji, aby mi tyhle věci neutíkaly. Zkus je poptat, uz se tady taky mihly v prodeji/vymene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas8 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Ahoj pánové, tuto limitku jsem propásl, ale tenhle typ hodinek mne vždycky zajímal. Jen jsem k němu nenašel moc teorie, jak hodiny zkonstruovat. Máte prosím někdo něco srozumitelného a jednoduchého, jak ty rafičky na ten prstenec udělat, odkud a ž kam se má dírka posouvat atd.? Něco jsem sice na netu našel, ale moc moudrý jsem z toho nebyl. Nebo jeden odvážný dotaz - nepůjčil by mi je prosím někdo na víkend nebo odpoledne, že bych je prozkoumal? Někde na fóru bývalo i téma o slunečních hodinách obecně, ale teď po přestavbě fóra to nemůžu za boha najít a vyhledávací mašina mi hází "0 nalezených výrazů" předem díky všem za reakci, případně do SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 Principy slunečních hodin jsou stejné po celé zeměkouli a u všech typů. :-) Tady je to vlákno: https://forum.chronomag.cz/topic/108208-sluneční-hodiny/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas8 Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 Jo, je mi jasné, že princip je všude stejný. To vlákno, na které mne odkazuješ, jsem kdysi zahlédl a teď mi na novém fóru nešlo najít, takže díky. Ale myslím, že o prstýnku tam nic moc není. Nejsem si ale jistý, že dokážu (nebo že se mi bude chtít) spočítat, kde má být ta která rafička na prstýnku. Asi vezmu fotku z netu a z ní to zkusím odečíst a přepočítat. Přesto kdyby měl někdo schémátko k těm prstýnkům, ušetřil by mi moře času. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerob Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 a co tady ? https://www.helios-sonnenuhren.de/de/helios-sonnenring-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts