Přejít na obsah

HOKEJ


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Před hodinou, eloga napsal:

jo to bude s tím Pospíšilem na levotu, ten je chytrej jak rádio, kecá do fotbalu i hokeje, ale ještě jsem zapomněl na Antoše. :D

Tomu říkáme u TV  - Antoš vole, co to zase kecáš....

Na Antose mi nesahej, to je slávista (ale uznávám, že hokej hrál o trochu líp než komentuje😂😂, ale ty slabý ruce na buly mu doteď neodpustím). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, sashator napsal:

Tak hlavně Antoš se očividně minul postem. Asi toužil bejt gólmane, protože ty rozebírá vždycky nejvíc. Z těch jeho mouder bych brečel....

Jo, na tebe jsem zapoměl 😂😂. Kdybys chytal jak radi, byl bys za hvězdu. Na Facebooku 😋 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

R.I.P.

bohužel se mu nepovedlo přivézt alespoň ten bronz, i když vtom odvolaném letošním mistrovství měl ještě šanci. Ale okolnosti vše posraly ,zřejmě mu to také moc neprospělo zdravotně...   :notworthy:

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Tak Prospal a celé CB zatím čeká pěkne vystřízlivění. Ruza mu ukazuje, že ne všechno, co okouka v Americe je dobre. 
Jj, dávají jim trochu čóču, zatím 1-5 na začátku třetí třetiny...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
před 38 minutami, Geodet napsal:

Tak dneska půlkoně u nás nic moc. Léčka Dědkem nějak nezabírá.

Počkáme, až se Roman "vyplace" a řekne nám něco bližšího. Mě se zdá, že Dědek neměl "koule" to překonat hned a celé od základu, nechal si tam některé odborníky a prostě to nefunguje. Třeba se zvednou, ale zatím výsledky špatný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nepláču. Co k tomu mám jako říct? Dědek je vytočenej, asi nechtěl, aby byl přede všemi za kašpara a zatím je. Blonďatý blbeček dává rozhovory,  Heřman je neviditelný, vyhodili trenéra brankářů.  

Zacharčuk přijel vyžranej, je tady v Česku sám, smutnej a prej slušně pije, brankáři nechytí ani rýmu a Kolář dneska na lavičce. Kanadýr ze Zlína neviditelný, Kousal není typ, za kterým by ostatní šli, Nakládal jen krčí rameny, že to nefunguje, přitom sám si svoje odehraje. Mandát ztloustnul, Machala  je debil v civilu i v klubu, Kusého zlomili, když ho před časem vypakovali do Třebíče a on to dodnes nepřekousnul (bránit on hvězda nikdy nebude). 

Ten klub je snad prokletej.  Jen by mě zajímalo, jestli těm pitomým netáhlům dochází, že jestli je majitel kopne do prdele, jaká angažmá v covidové době získají.  Hádám, že žádné. A to jim prachy chodí pravidelně. 

Fakt nevím. To není k pláči. My jsme potrava pro isport.cz a jiný sportovní bulvár. Ani o mistroj se nepíše tolik, jak o posledním. Na fóru dynama jsou insideři, co vidí hodně do klubu a ti taky jen krčí rameny nebo radši už nepíšou nic.

Podle mě jsou dvě možnosti. Razým a spol. ven, spolu s ním exemplárně pár hráčů a dojet to někam k desátému fleku s výrazně levnějším kádrem nebo Opa pověří právníky, aby vyšťourali, že ty smlouvy nejsou v pořádku a v klidu se vrátí do hor. Nebude to ostuda, zkusil to, ale v koně ke žlabu dovedeš, ale nedonutíš ho, aby se napil. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...