Přejít na obsah

HOKEJ


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Znam Filipa P. Jeho off record hodnoceni urovne nasich hokejek je nepublikovatelny. Pokud to prelozim do slusne mluvy a zkratim...

Posledni dekadu se zilo jen z odkazu generace Reichel&co. Ujel vlak. Kdyz jeste hral Rucinsky, Nedved v lize, tak jako hraci pred duchodem ovladali bodovani. O cem to asi svedci?
Fyzicka pripravenost nasich borcu je zoufala. Ostatni tymy z Evropske top 4 jsou pred nami o parnik. Technicka uroven dtto. Prace s mladezi se snad zacina lepsit, ale nez dorostou rocniky 2012 a vys bude trvat. Mentalni vybaveni hracu k placi, nemaji tam “rvace”, co by nechali na lede dusi. No a o takticke strance radsi nemluvil - fauly v utocnem pasmu, prace pred brankovistem...

Kdyz jsem jeste jako mladenec placal pralesni ligu, tak pokyn na silnejsi soupere znel jasne. Kdyz to nejde, tak vsechno ven, co nejjednodusejc do utocny tretiny, vsechno na branku a nejmin 2 hned za tim do brankare. Zapomente na goly do prazdny brany. V obrane vsechny odvezt od brankoviste at lapacka vidi. Puky do rohu a na mantinel. Zadny prihravky krizem. A i kdyz prohrajem, musi je to bolet.

No, asi se zmenila doba.


Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je na českém nároďáku to nejhorší. Přestal svojí průměrností vzbuzovat emoce. Prohrajeme se Švýcary a lidem to je u prdele. Zvykli jsme si. Švýcka jsou lepší. Další ve frontě Němci. Jejich junci až dorostou, tak nás budou mlet taky. Budeme tak osmý až desátý mančaft světa s Lotyši, Slováky, Bělorusy....  Průměr, nuda. Jen nevím, co by se muselo stát v systému, aby se to zlepšilo. Šňůra devíti mačů bez prohry mě nevzrušovala. Slátané sestavy B nebo C teamů. Váhu měla jen olympiáda  nebo světový pohár v plné palbě. 
edit: nemyslím tím jen současný šampionát, ale stav tak posledních osm let. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne ty emoce myslim odesly s vekem. Nemam pocit, ze za to muze fakt, ze hrajem ho.no. Vadi mi/mrzi me, ze nas Svycari mleli jak maso na karbanatky, ale holt uz je to "jenom" sport. 

Kdyz bylo Nagano a ja byl kvuli praci na cestach, tak jsem poslouchal zapasy alespon v aute v radiu. Dneska uz to se mnou tak neclouma :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Roman I. napsal:

. Budeme tak osmý až desátý mančaft světa s Lotyši, Slováky, Bělorusy....  Průměr, nuda. .

Náhodou mě ta prohra nasrala. Ale žeru prášky na tlak, tak dobrý  :D

Jo a Bělorusko právě poráží Švédy . . . taky bezva vizitka třech korunek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...