Přejít na obsah

HOKEJ


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Před hodinou, guzmic napsal:

Tak dnešní zápas za 6b dopadl katastrofálně a pokud se nestane hokejový zázrak, tak ve Zlíně je po extralize. 😭

Do p...dle práce, stojí to za hovno.

Takže za rok zase derby s Lapacem a já se k vám budu těšit na výjezd se Slavií ( snad nespadnem). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Tajně doufám, že na tom posledním místě nezůstaneme, včera pěkně na Spartě.
I přes výhru jste zůstali a ještě máte oproti Kladnu o zápas navíc. Pominu skutečnost, že jste chtěli jet hrát místo do Chomutova do Liberce a místo s Kladnem hrát s Chomutovem-viz obr. a5a49ae4180975d48112c404457c4b49.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
před 24 minutami, simbian napsal:

A co říkáš na toho Nakládala. By mě zajímalo komu co řekl. Jinak Brno překvapivě drží na Spartě, ta je asi ještě ve větší krizi než Kometa. 

S tím Kubou já nevím. Sociální sítě jsou plné toho, jak se dohádal s Heřmanem nebo že si dokonce dali po hubě. Za mě to je spousta věcí dohromady, které nelze rozmotat jednoduchým závěrem. Vracel se elitní obránce z ruské ligy, reprezentant a kapitán, obrovské očekávání a samozřejmě tučná smlouva.  Odchovanec. A tím to asi začalo. očekávání versus realita.  Pro mě slušný obránce, ale čekal jsem od něj určitě víc. Chyběl mi u něho takový drive, který bych od kapitána chtěl. Něco jako Rolínek. Takže pokud se jeho odchodem uvolnily peníze, nemám problém, obránce na jeho úrovni se za gáži asi sežene. Zvlášť když je klub finančně stabilní. Jediná otázka je, kdy konečně Dynamo sežene nějakého opravdového šéfa na ledě. Kousal to není, Kolář taky ne. Moc bych to přál Poulíčkovi,  ale on na sebe také nerad strhává pozornost.

každopádně dneska radost, umocněná bláznivým tipem za kurz 3,65 na výhru.  A jako bonus navíc byli naši mladí. Jestli budou od Krále dostávat prostor a neutečou jinam, je tam tak 5 až 6 šikovných kluků do áčka nastálo. A protože Král trénovali juniory, docela tomu věřím.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Roman I. napsal:

S tím Kubou já nevím....

Jak jsem to zaregistroval že skončil, tak mě hned napadlo, jestli po něm sáhne Zábranský a bude se ho snažit přivést. Nevím ale jak je teď Brno na tom finančně a určitě bude jeden z nejdražších v lize. Každopádně nám kvalitní bek prostě chybí od začátku sezóny. Tak jsem zvědavý. 

No a v Praze je vymalováno po prodloužení, škoda že jsem si ještě nevadil, fakt blbci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

To si Dedek urcite osefoval, aby proti nam nemohl nastoupit. Jinak by se asi tak rychle nedohodli. Ale nevim, jestli by byl pro Kometu prinos. Ja proste stary beky nemam moc rad. Krome toho magora Sevce, Polaka nebo Smida, ktery maji jinou pridanou hodnotu, jsou vetsinou pomali, hrajou to profesorsky, u mantinelu casto nedurazni. 
Treba ac Hradec ze srdce nesnasim, tak jejich obrana je postavena z hlediska veku a typu hracu velice dobre, vetsinou hraci 25 az 29 roku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš co, třeba by to pro něj byl nový impuls. Přiznám se že sem ho nějak extra nesledoval, ale pořád ho beru na úroveň extraligy jako top beka. My ale namame vůbec nic, Ďaloga krásně bruslí toť vše, Gulasi a Bartejs jsou vyloženě defenzivní, ty jsem snad neviděl vystrelit. Roth je neviditelny a ti dva Američani nebo co jsou zač to je vždycky pokus omyl... Když je nadějný mladý kluk tak uteče za more nebo se nehodí pro LT. 

S tím Ševcem TOS úplně trefil, pro mě je to z..d,ale v týmu by ho bral každý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...