Přejít na obsah

HOKEJ


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, Traveller napsal:

Po tom, jak se zachovali k divákům Vsetína (vím, nejsou to zrovna beránci) jim to ponížení celkem přeji. 

Myslíš tu dohodu obou klubů, že na poslední dva zápasy zavřou kotle hostů, protože se oba tábory chovaly jako prasata? Ale svině jsou jen ve Zlíně já vím....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Traveller napsal:

Nedostala se ke mně informace, že to tak bylo i ve Vsetíně. Pokud se dohodli, tak to je něco jiného, Vsetín to prezentoval jako podraz. I tak to ale trochu více přeji Kladnu ...

Hamrla to někde komentoval, že informoval svaz i Vsetín, ten mohl zavřít stadión pro Zlínské na 7 zápas, dělalo se s toho větší halo, než to bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 4. 2023 v 21:59, kuncák7 napsal:

Tak baráž byla bohužel naprosto jednoznačná záležitost. Kladno zcela zaslouženě uhájilo extraligu. A hlavní strůjci? "Dravé mládí"- Klepiš, Plekanec 😪.

Jj, kladenskej "domov duchodcu" 😎

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brzdi. Tohle je dobrá rada.

Edit. Pokusím se svou příkrou reakci vysvětlit. Jestliže mne Roman obtěžuje svými SMS zprávami, i když jsem jej jasně požádal, aby mi nepsal, a mé číslo si vymazal, nemám jinou volbu, než odstranit prapůvod problému. Tedy jeho působení zde. Ban nemá trvalý, ale dlouhý. Již jednou jsi za něj bez důkladné znalosti věci orodoval. To bylo naposledy. Při vší úctě k Tobě, konec debaty.

Edit2: Roman mne (opět po SMS) požádal o trvalý ban. Takže si Maroshu rozmysli, jestli má smysl, aby ses za něj tak bral, když ten chlapec má natolik svou hlavu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že tě, Berte, Roman sere, víme. Nicméně i tak by, myslím, stálo za to, vysvětlit zmizení jeho příspěvku, potažmo zmizení Romana samotného. Tedy dřív, než se začnou lidi ptát…
Roman sice umí být občas “primadona”, ale kdo ne? Ale narozdíl od mnoha jiných, často permanentních, primadon, tady tvoří i hodnotný obsah a není ho, za ty roky, málo. 
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není co vysvětlovat. Roman mi svým lživým příspěvkem sral na hlavu. Přes mou výslovnou žádost po udělení banu (týden) pokračoval v komunikaci po SMS. V poslední SMS uvedl, že mu klidně mám dát ban trvalý. Stalo se. 

Píšeš: než se začnou lidé ptát ... Lidé ať se ptají, ale Romana. Já považuji věc za uzavřenou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle, já nepotřebuju žádné detailní rozbory. Jen že byla nějaká situace, Roman se vrátil, napsal reakci (vůbec nechci hodnotit), která za krátko zmizela, načež zmizel znovu i on. Myslím to tak, že stálo za to, alespoň napsat, smázl jsem Romanovu reakci páč mě sere. Třeba. Takhle zmizel jak “mlíkař”…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 4. 2023 v 21:26, marosh napsal:

Pane majiteli, tohle ukazování, kdo je tady silnější pes, je dětinské.
Roman si svoje "odseděl" a dělá se tady z toho nějaký gulag...

Maroshu, jako obvykle se mýlíš. Smyslem gulagu je lidi držet uvnitř tohoto zařízení. Na Chronomagu Tě nikdo nedrží. Zvaž tedy své další působení zde. Opravdu bych nerad, aby se tak citlivá duše jako Ty, cítila nekomfortně, nedej bože, jako v ruském vězení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, azeppelin napsal:

"Trochu promazáno" a minimálně Vojta celej smazanej. Co tady se v poslední době děje ...

 

před 37 minutami, nickolas napsal:

Slušnej mazec…

Pánové, děkuji za Vaši péči. Už nebudu vysvětlovat, co mne k takovému rozhodnutí vedlo. Vždy to vyvolá jen další polemiku, která nikam nevede. Zrovna Vy dva mi docela rádi okopáváte kotníky. Platí pro Vás to, co jsem napsal výše Maroshovi. Nikdo Vás tu nedrží. Zcela vážně říkám: nechte toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se trochu vrátit na zem?

Jednak jsme ve vláknu hokej a marně ho tu hledám.

A druhak Roman prostě udělal přešlap a navíc o to požádal. Taky mne mrzí, že k tomu došlo, ale doslova si to vykoledoval. 

Snad vychladne a s Bertem si osobně vykomunikuje návrat, je to pouze a jenom na něm. Každopádně bych byl rád, kdyby se kauza Roman tady uzavřela.

Děkuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...