bobi Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Čéče ,my ho tam nedáme a nedáme,sakra ...
exBURN Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Tak to je tezka skola z efektivity Těžký, Kanada z 1 přímé střely 3 goly
Frantik Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Neuvěřitelný šance nedavame :-( Jak za Cervenky :-(
zhrado Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Akurát som to zapol. No, máte čo robiť. Ale ak budú zajtra rusáci hrať ako dnes, tak máte medailu...
bobi Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Prostě ho tam fakt nedáme a nedáme ... Štěstěna je bárka vratká
xvoloda Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Snad si tady nikdo nemysli, ze za to 3:0 muze Bartosak? Kanada uz ted bude jenom smrdlat, nemaji potrebu se dneska namahat, pokud tam nasim neco nespadne. Hrozny je, ze jsem v semi a nasledujicim zapase nedali gol uz skoro 5 zapasu, 2014 nic, 2015 nic.. A tehdy to bylo taky kanada a rusko... Nevim jestli to je v hlavach, nebo kde, ale to uz neni nahoda.. Herni projev dejme tomu, ale ze ani jeden gol, to mi hlava nebere
exBURN Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Stát se ještě může vše. Jsme v semifinále, mezi 4 nejlepšíma, pojďme si užít poslední třetinu.
exBURN Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 (upraveno) Snad si tady nikdo nemysli, ze za to 3:0 muze Bartosak? Kanada uz ted bude jenom smrdlat, nemaji potrebu se dneska namahat, pokud tam nasim neco nespadne. Hrozny je, ze jsem v semi a nasledujicim zapase nedali gol uz skoro 5 zapasu, 2014 nic, 2015 nic.. A tehdy to bylo taky kanada a rusko... Nevim jestli to je v hlavach, nebo kde, ale to uz neni nahoda.. Herni projev dejme tomu, ale ze ani jeden gol, to mi hlava nebereBohužel když se podíváš na výkon golmanů v dnešních zápasech, tak byl suveréně nejhorší a nechytil nic navíc. Podle mě trošku tréma - nechytal nikdy tak důležitý zápas. Takže vina nevina, když nepřidáš nic navíc, nevyhraješ. Upraveno 25. května 2019 uživatelem exBURN
ensi Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Bohužel když se podíváš na výkon golmanů v dnešních zápasech, tak byl suveréně nejhorší a nechytil nic navíc. Podle mě trošku tréma - nechytal nikdy tak důležitý zápas. Takže vina nevina, když nepřidáš nic navíc, nevyhraješ.To bohuzel plati pro cely tym, nejen pro golmana.
honza71 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Je to marny, je to marny, je to marny
bobi Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Tak to už je zlý ... Njn,vážně nás asi čeká ten nasraný Ivan
exBURN Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Jsem zvědav jestli nám taky zahrajou néé pětku nééé
shewcza Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Dnes nám dává Kanada lekci z produktivity. Na co sáhnou to tam padne.
Tom4 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Hotovo, Kanadě dát 4 góly za 13 minut prostě neumíme, sorry. Tak zítra s Ivanem no
African Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 (upraveno) Sakra, ztrácím iluze....Kaštani jsou lepší, nedá se svítit :-( Upraveno 25. května 2019 uživatelem African
Rohlik Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Tak zitra to bude boj, sanci vidim, jen polud dneska rusaci chlastaji na zal Sent from my iPhone using Tapatalk
xvoloda Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Bohužel když se podíváš na výkon golmanů v dnešních zápasech, tak byl suveréně nejhorší a nechytil nic navíc. Podle mě trošku tréma - nechytal nikdy tak důležitý zápas. Takže vina nevina, když nepřidáš nic navíc, nevyhraješ.Za me muze golman pridat "neco navic" kdyz chytne najezd, brejk. Ale jestlize tam stoji borec v klidu sam a v klidu zakoncuje do odkryte brany, nema sanci se presunout. Utok dnes impotentni, Zohorna by netrefil vodu, kdyz by vypadl z lode.. Na nula golu se neda vyhrat, i kdyby chytal kdokoliv
nAscA Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Rusove jsou uplne jinde nez Kanada, dalsi zapas s 0. Opet bez agresivity, kterou napr. predvedli od zacatku zapasu Finove proti Rusakum.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se