marosh Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Tvl Feri, co to je za řeči? Dprdl!!! Ten první odstavec, jak dvě třetiny??? Na rusáky sere tesák... Majstri jsme. A něco se už určitě změnilo, máme trenéra...A ne sebestředného namistrovaného joudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Včera to skončilo a už tu máme rozlosování nové, moc se toho nezměnilo. Program MS v hokeji 2023: hokejového mistrovství světa 2023: Češi budou hrát v Tampere - iDNES.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Před hodinou, marosh napsal: Tvl Feri, co to je za řeči? Dprdl!!! Ten první odstavec, jak dvě třetiny??? Na rusáky sere tesák... Majstri jsme. A něco se už určitě změnilo, máme trenéra...A ne sebestředného namistrovaného joudu. Dyk ja to myslel pozitivně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Hadamczik ..... No, tak to jsem fakt zvědav. Já vím, ono nebylo zrovna z čeho vybírat, ale introvert s výraznými problémy v komunikaci bude jako předseda hokejového svazu poměrně zajímavou figurkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 No nevím… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 před 55 minutami, Bert napsal: Hadamczik ..... No, tak to jsem fakt zvědav. Já vím, ono nebylo zrovna z čeho vybírat, ale introvert s výraznými problémy v komunikaci bude jako předseda hokejového svazu poměrně zajímavou figurkou. Na druhou stranu je Lojza "za vodou", dokázal toho hodne i jako trenér, takže mu budu věřit, ze bude chtít dobro pro hokej... Ale jak rikas, diplomat to zrovna neni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 No právě, jako trenér asi ok (teda pokud si člověk zvykl na jeho kyselej xicht :-), ale jako hokejový diplomat .... no, jak jsem psal, nevím, nevím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 (edited) Hadamczik bude dobrej predseda svazu. Je dost velkej hajzl na to, aby se mezi tema kurvama neztratil (vzdycky vedel, kudy bezi zajic - viz. napr. dotace), a zaroven miluje hokej. Tak snad z toho ten hokej bude profitovat taky (ne jenom Lojza). Protoze argumenty o tom, ze je nekdo za vodou, imho u hajzlu nefungujou. Edited June 18, 2022 by honza71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dráteník Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Zaujel mě ten kanadskej brankář, že ještě v roce 1989 chytal v masce ze sedmdesátých let. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 tak co kdo vydržel a koupil si lístky na NHL až teď před zápasem za cca 40% původní ceny?:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 Nikdo. Ja je mam do VIPu uz měsíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 dát za první zapas sezony 8k? To už může fanoušek NHL v prosinci letět do NYC a za tu cenu ma letenku, lupen do MSG a 1 přenocování někde v Brooklynu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 :-)))) To jsou všechno sponzorský lupeny. Ty se nekupujou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 jasný to nebylo na Tebe, do VIPka se snad ani jinak nechodí... to bylo na to ze nikdo + selfie lidí na FB a IG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 8, 2022 Report Share Posted October 8, 2022 před 17 hodinami, Petr11 napsal: dát za první zapas sezony 8k? To už může fanoušek NHL v prosinci letět do NYC a za tu cenu ma letenku, lupen do MSG a 1 přenocování někde v Brooklynu... Nevim, mozna jsem nakoupil blbe, ale v lednu letenka 400 USD a listek nahoru za 220 USD do Madison. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Ok, pravda ted jsem nasel z prahy do NYC za 7900Kč, ale z berlina se lítalo za 6k,listek do MSQ pokaždé před halou 50 USD jak NHL tak NBA (50 jsem dával i na Knicks v Cavaliers s LeBronem). Na Brooklyn Nets za 30USD střed haly...lístky na základní část nejsou to samé jako lístky super bowl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Kurwa. Jdu na hokej, Vary prvni třetinu jak na Matějské pouti, tak si dám kilčo na vítězství. Vedeme 2:0, pohoda, jazz. Takže mi výhra zaplatí ty 4 deci desítky Radegastu za 55 Kč v bufáči. . Ti kreténi prohrajou 4:2. Odklouzali to jak veřejné bruslení. A navíc musím jít domů pěšky, protože jsem si před sezónou řekl, že když prohrajou, tak nepojedu autobusem. Chce se mi čůrat, nikde žádné soukromí a domu ještě 15 min. To je večer. . Nevíte o někom, kdo by koupil obránce Ondřeje Válu. . To kopyto bylo u všech gólů. Teda co nám tam napadaly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Před hodinou, Roman I. napsal: Kurwa. Jdu na hokej, Vary prvni třetinu jak na Matějské pouti, tak si dám kilčo na vítězství. Vedeme 2:0, pohoda, jazz. Takže mi výhra zaplatí ty 4 deci desítky Radegastu za 55 Kč v bufáči. . Ti kreténi prohrajou 4:2. Odklouzali to jak veřejné bruslení. A navíc musím jít domů pěšky, protože jsem si před sezónou řekl, že když prohrajou, tak nepojedu autobusem. Chce se mi čůrat, nikde žádné soukromí a domu ještě 15 min. To je večer. . Nevíte o někom, kdo by koupil obránce Ondřeje Válu. . To kopyto bylo u všech gólů. Teda co nám tam napadaly. priste vsadis 3x tolik a mas to zpět:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted October 10, 2022 Report Share Posted October 10, 2022 před 12 hodinami, Roman I. napsal: Kurwa. Jdu na hokej, Vary prvni třetinu jak na Matějské pouti, tak si dám kilčo na vítězství. Vedeme 2:0, pohoda, jazz. Takže mi výhra zaplatí ty 4 deci desítky Radegastu za 55 Kč v bufáči. . Ti kreténi prohrajou 4:2. Odklouzali to jak veřejné bruslení. A navíc musím jít domů pěšky, protože jsem si před sezónou řekl, že když prohrajou, tak nepojedu autobusem. Chce se mi čůrat, nikde žádné soukromí a domu ještě 15 min. To je večer. . Nevíte o někom, kdo by koupil obránce Ondřeje Válu. . To kopyto bylo u všech gólů. Teda co nám tam napadaly. Procházka ti neuškodí, stejně jí asi moc často letos nezažiješ :-). A vyčůrat ses měl na stadionu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 (edited) Třinec podpisem toho zoufalce u mě ztratil veškeré sympatie. Edited October 16, 2022 by Roman I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts