Přejít na obsah

Oblíbené pivo


safi

Doporučené příspěvky

@bandicoot To neumím srovnat. Ale moc se mi líbí celej ten rituál. Nejdriv dostaneš polivku, maso z ni pak vyndaj, před tebou nakrajej a k tomu ti přinesou knedle a tři omáčky..jednu lepší než druhou..takže mas takový komplexni jidlo, co se celý točí kolem toho kusu hovězího. Úplně u toho sliním, jenom to píšu.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Únětická 12 je moc dobrá. Ale chce to taky trochu trénovat :-) Chodíme na ní s kámošema.

Dneska jsem měl chuť na 12 Budvar. Přijeli jsme s dětma ze zoo, tak jsem si dva koupil a vdechnul. A půjdu si schrupnout asi. Škoda, že z dejvický Budvarky se stala taková cukrárna, chodívali jsme tam na Budvar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Únětice jsem šel minulou sobotu. Pěkně z Ruzyně, přes Divokou Šárku, Nebušice, Horoměrice a Kozí hřbety. U Lasíků jsem dal únětickou desítku a polotmavou třináctku. Jinak ten podnik doporučuju. Dokonalý slaný a sladký koláče.

No a anžto asi zavřeli hospodu U Koruny v Roztokách u vlaku (nemaj webovky), kde jsem ty Únětice dával taky při čekání na třetí, čtvrtej vlak do Prahy, tak jsem šel radši do Suchdola a přes Lysolaje a Dolní Šárku jsem se doplazil k Matějovi.

Pokud někoho baví přípražská turistika, tak je to fajnových 25 kiláků okořeněných fajn podniky.

Teď si po florbalu dávám dvanáctku Radegasta a je to pro mě asi nejlepší poměr ceny a chuti, v Makru ty Radky občas mívaj za hubičku.

Upraveno uživatelem bandicoot
Doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...