Jump to content

quest987

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moc pekne, vlastne by se dalo jen jedno: obdivuji Te. Duvod? Zcela prosty, jdes vlastni cestou. Ja bych bral: Seiko 5 , pak ty se zlacenyma indexy, Rado a samo Archimede.

Taky už jsi něco vystřídal, zaujaly mě ty pětky Seika se žlutou vteřinkou, pěkná kombinace barev, pouzdra i náramku. Hned mě napadlo Stowa. Nepamatuješ si jejich ref.č.? Ty Rado jsou tak ošklivý, až jsou krásný a pohled na rotující kotvu člověk jinde nezažije. Pěkný jsi to měl / máš.

Rado jsou skvělý to pouzdro je prakticky nezamenitelné s nicim jiným . Pomalu ikonicke hodinky.

ad. Seiko , byly to Seiko 5 SPORTS SNZD75

díky 

Moc pekne, vlastne by se dalo jen jedno: obdivuji Te. Duvod? Zcela prosty, jdes vlastni cestou. Ja bych bral: Seiko 5 , pak ty se zlacenyma indexy, Rado a samo Archimede.

díky Tano.

Seiko SCVS001 byly moc pěkné, ten cifr a zlacené indexy byly skvělé a staré Sporttauchery dokonalé pohodlné hodinky.

Moc hezka kolekce hodinek. Coz toho jeste aktualne vlastnis? Pripadne, ktere ti vydrzely nejdele a ktere, naopak, nejkratsi dobu? Vzpomenes si?

Aktuálně z toho všemo mám jen G-Shock GLX-5500 , Ticino big piloty a nově ty Conquesty.

Nejkratší dobu jsem měl asi  Wardy C2 , ty sem měl asi týden, nejdéle jednoznačně Rado Original diver ty sem měl něco přes rok možná dva, tuším a dlouho jsem měl i svoje první lepší hodinky Certina type X-02.

Tato posledni fotka nema chybu, kde to je?

Moravske náměstí Brno

Diky pekne ;)