Přejít na obsah

Jak doručuje pošťák u vas?


Doporučené příspěvky

Jak doručuje? Dneska? Fakt na nic- čekám tu v práci celej den na zásilku a teď se objevila hláška - zásilka nedoručena, nutnost uvedení bližší adresy pro doručování!! Do pr...e, ono nestačí jméno, přesná adresa a upřesnění i odboru, kam se to má doručit? O městě, PŠČ nemluvím. Už opravdu nevím, co si o téhle službě myslet.

Sedím tu jako kokot ( už jsem mohl být doma ) a přečtu si tohle.

okamžitě stížnost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já tu ČP dnes musím pochválit. Jedu z pohřbu a volá balíkař,že má pro mě zásilku a je před barákem. Tak říkám počkáte 10 min. a jsem doma a on jasně. Po minutě mu volám zpět,že 15-20 min. nastíham,provoz a on nevadí...počkám. Prijizdim k pošťákovi balíkari a čumím....on je to cigoš jak poleno. Omlouvám se a on,že v pohodě. Tak jsem mu dal kilčo na pivo.

Je to jen o lidech,onehdá balikarka co k nám jezdí pravidelně,balík někam zasila a já běhal po poště tři dny. Mladá pička.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Kolegovi ztratili psaní. Na tom by teda ještě nebylo nic zvláštního, ale z vyjádření ČP jsem se dozvěděl celkem zajímavou věc ? vzhledem k tomu, že se jednalo o dopis z ciziny, odpovědnost za škodu na poštovních zásilkách se řídí dle mezinárodních předpisů a za ztrátu / poškození / úbytek obsahu nejsou určení provozovatelé odpovědni, sorry jako. Pomalu začínám věřit tomu, že tam s těma dopisama mastí karty jak v té pohádce od Čapka.

 

PS: Pokud by to někoho zajímalo, jedná se o Světovou poštovní Úmluvu, článek 23, odst. 1. 1. 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

DPD

Během poslední doby několik balíků z Velké Británie. Super rychlá doprava: kupř. v pondělí odpoledne zaplaceno, ve čtvrtek v poledne doručeno. Skvělá informovanost prostřednictvím emailu i SMS. A v den doručení navíc ráno přijde SMS s hodinovým oknem, během kterého bude balík doručen. Zatím se vždy trefili. Suma sumárum, naprostá spokojenost.

 

Jen minule taková drobnost: došlo k záměně balíků doručovatelem, poněvadž měl dva na podobnou adresu, čehož jsem si naštěstí všiml hned po zvednutí balíku (byl až podezřele lehký na to, co v něm mělo být). Následoval sprint k autu a výměna balíku za ten správný. :) No, a poučení coby bonus: je dobré kontrolovat si adresáta na balíku při převzetí a slepě nedůvěřovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktualni zkusenost, zrovna jedu z posty. Cekal sem balicek z Ciny za necelych 20 USD. Cinan mel tracking, takze ve ctvrtek mi prisel mejl, ze zasilka dorazila na nasi postu, ale adresat nezastizen. Tento mejl mi prisel od Cinana! Samozrejme ve schrance zadna zminka o zasilce. Navic babka je furt doma, takze tam jiste nikdo nebyl. Vyrazil sem na postu, u prepazky sem dozvedel, ze to je vedene jako balik, takze k druhe prepazce a voila, uz jej mam. Pani za prepazkou mne pobavila, ze si pry mam stezovat :-). Taxem se zasmal, vysvetlil ji,ze uz sem to zkousel nekolikkrat a zadny vysledek.

Suma sumarum, Cinska posta je spolehlivejsi nez Ceska posta :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doplneni: Pred chvili mi dorazil mejl od Cinana, ze zasilka byla dorucena (asi nerozlisuji, ze sem si ji vyzvedl).

Your Order No. 94270038799275 has been delivered by China Post Registered Air Mail and our system shows you have received the product. 

Takze po 4-ech hodinach na to reagovali az z Ciny. Ja se pos...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sibir: jo, Tvoje legendarni zasilka ;-). Akorat, ze u cinske posty (ramcove 100 zasilek rocne) mam problem vyjimecne. U ceske posty, v pripade, ze si to nenecham poslat do prace (nelze vzdy), mam problem u kazde zasilky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...