Yen.da Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Ahoj, chtěl bych se pochlubit se svými prvními Swiss Made hodinkami. Mé první hodinky SEIKO SKX007 byly nevyhovující k elegantnímu oblečení do zaměstnání, tak jsem začal hledat elegantní hodinky za přijatelnou cenu. V hledáčku byly původně chrona Hamilton Jazzmaster a dále také Tissot Visodate. Postupem času se mi ale chrona přestaly líbit hlavně kvůli pozici data na "čtyřce". Konečná volba tedy padla na Jazzmaster Viewmatic s bílým ciferníkem, které mi přijde designově čistější. Hodinky nosím 3x-4x do týdne a nepřestávám obdivovat jejich krásu, plastický ciferník a krásné pouzdro. Doposud jsem ani na minutu nelitoval utracených peněz. Tyhle hodinky za to prostě stojí.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farkyostrava Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 jazzmastery jsou perfektni volba. muzes sem napsat i nejake info o nich ? diky ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 pěkný cifr, užívej si jich Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKUC Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 veľmi solídne, pekné hodinky, gratulujem a uži si ich - dobrá voľba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toom Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Tyhle Hamiltony se mi vždycky moc líbily, hlavně ta giloš (říkám to správně?) Škoda, že nejsem oblekovej týpek... docela by mě zajímalo, jak by vypadaly na jiném řemenivu třeba k džínám a triku... Gratulace k super hodinkám! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yen.da Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 Jasný.. Hodinky jsou reference H325150, uvnitř tiká ETA 2824-2. Aktuální přesnost hodinek je +1s/den, občas mám pocit, že jdou zcela přesně. Průměr pouzdra je 40mm, což je na mojí ruku 17,5 cm maximální únosný průměr. Sklo je safírové. Hodinky jsou voděodolné 50m, ale plavat s nimi beztak nikdy nepůjdu. Na hodinkách je hnědý řemínek široký 20mm, imitace aligátora. V základu je k němu klasická spona s logem Hamilton. Jelikož mi při nasazování jednou hodinky upadly na zem, dokoupil jsem neoriginální motýlovou sponu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Rovněž se přidávám ke gratulantům,skvělá volba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yen.da Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 Foto s novým "pštrosím" řemenem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yen.da Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 (edited) Tyhle Hamiltony se mi vždycky moc líbily, hlavně ta giloš (říkám to správně?) Škoda, že nejsem oblekovej týpek... docela by mě zajímalo, jak by vypadaly na jiném řemenivu třeba k džínám a triku... Gratulace k super hodinkám! Na tahu jdou bez problémů i k džínám. Já je na koženém pásku nosím k polotriku a vypadá to dobře.. Edited October 1, 2016 by Yen.da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Vybral jsi výborně, jsou moc povedené. Gratuluju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Krasna citelnost, paradni cifr. Dobra volba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivlado Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Pekné hodinky, za príjemnú cenu. S tým hnedým remeňom nemajú chybu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Moc hezké.. gratulace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martigen Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Pecka, Hamilton je dobrá volba :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marfael Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Perfektní výběr, klidně více fotek může být:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yen.da Posted March 1, 2019 Author Report Share Posted March 1, 2019 Pár let uplynulo, pár šrámů přibylo. Stále je mám a stále mi dělají radost. Dnes lehce neformální styl s novým koženým řemenem. Co na něj říkáte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 Perfektní řemen, sedí to, jak prdel na hrnec :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik44 Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 Krásný hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mller Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Tyhle hodinky mě oslovily a mam objednáno.Davaji ted do nich kalibr H-10 (upravena ETA).Rezerva natahu by mela narust na 80 hodin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts