Přejít na obsah

Prim Orlík II bronz L.E.


Doporučené příspěvky

Tak nebejt finance tak asi nikdy no

 Taky bych to tak videl. Protoze posledni modely z te "fabriky" nestoji ani za povsimnuti. I kdyz uznavam, ze Orliky jsou vydareny pocin. A tyhle "bronzaky" jsou docela pekny a vyladeny... to mi na Elton moc nepasuje.

 

Já nevím, ale v rámci Primu je ta cena celkem OK ne ? Když limitky Spartaku v oceli stály tuším 75000,- a vyprodaly se...

 Pokud se vyprovaji nejake limitky (i kdyz, jestli je to pravda nevim, spis bych veril o rozdavani) tak je to jen dobre. Ale jen se obavam, ze na tom malem písečku od Aše po Jablunkov jednou ti ochotni kupujici dojdou a co pak... Expandovat za hranice? Konkurence je s takovou OK cenou a kvalitou semele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano Orlik II urcite je kusok, ktory ma k modernym sportovym hodinkam zo sucasnej ponuky naslapnute asi najlepsie a aj ta cena (v zaklade tusim cca 60) tam rve oci vedla toho zvysku asi najmenej. Pravda je ze za 60 sa uz inhouse v potapkach hlada tazko, ale do akej miery sa ten inhouse moze pomerat aspon s kalsikami 2824, SW200, A10 apod  to uz je otazne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak bylo na čase svézt se na módní vlně bronzu. Ať mají generace po nás za velký prachy co shánět do sbírky. 42 průměr OK, lug to lug trochu zarazí, ale na větší ruce ostudu jistě neudělají. Na fotce vypadají sympaticky, DLC detaily jako korunka, stěžejky, dýnko dobrý! Nápis orlík z boku se mi taky líbí. Kluci, jak se přivádí bronz do původního stavu, tedy jak se ta patina trhá dolů?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... Pravda je ze za 60 sa uz inhouse v potapkach hlada tazko...

Souhlasím, pokud zapomeneme na Seiko, kde potápky s inhouse strojkem byly ještě nedávno za 128$ (SKX007/009), ale to je globální masovka, která se s jednotrhovým Eltonem srovnává jen těžko...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno je možné... nebo je budou přidávat k bedně kulometů zdarma  :)

A mozno to bude aj naopak. Ta firma sa v minulosti urobila na repasoch a vypredajoch zbranovych systemov byvalej varsavskej zmluvy a predajoch do zemi, ktore su na tom este horsie nez my a boli na zbrane tohoto druhu historicky zvyknute. Ale zasoby starych sovietskych kramov a hlavne aj zaujem z radov odbertelov vysycha, dnes uz sa aj cernoskovia chcu mastit modernymi kvermi. Podla mna sa proste len snazia diverzifikovat (Tatra, Avia, Elton,...) nez ze by to vsetko otacal smerom ku zbraniam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl, že je Cola svinstvo je jasný, ale že je to až takovej dryják, kterej sundává bordel z hodinek, bych skoro ani nečekal

Cola obsahuje kyselinu fosforečnou - stejnou obsahují prostředky na čištění vodního kamene, odpadů, sprch, dřezů a podobně. Třeba Fixinela.

Prostě lahůdka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je na tej mysleinke nepodlozeneho? Proste Strnad vyrastol na predaji armadneho srotu do zemi tretieho sveta, s tymto kseftom konci a zarobene prachy teraz vraza do dalsich kseftov, ktore nie nutne musia mat nieco spolocne so zbranami. Nie je na tom nic nepodlozeneho.

 

A ten veliky zaujem by si mi mohol prosim trochu rozviest (hlavne ten zahranicny)? Indicky kseft mi pravda asi nejako unikol, zas tak podorbne ich nesledujem, ale pocitam ze to ma nieco spolocneho s Tatrou, teda skor s podvozkami(auta), nez so zbranovymi systemami. Okrem onoho indickeho kseftu (na ktory som teda nevygooglil jediny odkaz, ale mozno som googlil zle) viem len o tom, ze sa CSG trasie hlavne na domace ksefty v CR a SR,.... najnovsie na BVP a Pandury + kupili dalsiu zkrachovalu fabriku na Slovensku, kde chcu teda robit dela(to su zbrane priznavam), ale to az casom a tiez kupili dalsiu nijak zvlast prosperujucu cesku spolocnost co robi radary,..... Jediny zahranicny kseft o ktorom som cital, je nejaky tradicny repas ruskej techniky pre Irak, inak o tom, ze by sa im na jejich zbrane hrnuli zahranicni zakaznici nic moc neviem. Ale ako vramim, mozno googlim zle a rozsiris mi obzory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...