Přejít na obsah

Stefan

Členové
  • Příspěvky

    38
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Stefan's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nemají náhodou 38mm? Já bych řekl, že je to starší model, který ještě 40mm neměl. Sám po nich už delší dobu koukám, ale právě po tom novějším modelu. Jinak samozřejmě gratulace k pěkným, a pěkně nafoceným, hodinkám.
  2. Asi ne úplně rozumím. Jestli máš zájem o "S"oukromou "Z"právu, tak klidně napiš, zatím nic nepřišlo.
  3. Pěkná mašina. Já bych řekl, že žádný, viz. video http://www.youtube.com/watch?v=4gVPxPdNLwA
  4. Ten odkaz je tady: http://www.pfau.com.br/artepfau/imagens.php Sám jsem to sem kdysi dával, možná jsem byl dokonce první
  5. Odpověděl jsem taky SZ. Doufám, že došla, páč v odeslaných zprávách nic nevidím :-/ Šedá už se letos, myslím, nedělá. Místo ní je v nabídce modrá. Jinak vypadá pěkně. Není sice moc výrazná, ale chtěl jsem něco, co není úplně běžné.
  6. Tak tu přesně mám a je to dobrá motorka. Kupoval jsem loni a teď mám najeto kolem 8k. Budeš spokojenej.
  7. Parádní hodinky a moc pěkné fotky. Škoda, že jsou na mě moc velké. K té vodotěsnosti 100m mě napadá, mají šroubovací korunku?
  8. Nepomohlo by třeba toto? http://www.shipito.com/ Osobní zkušenost nemám, ale co jsem četl reference, tak by to mělo být spolehlivé.
  9. Docela rád bych pana Frýdla taky vyzkoušel, kde ho vlastně v CCM najdu? A nevíte, jestli umí hodinky taky přetěsnit a otestovat vodotěsnost na 10ATM? Díky.
  10. K tomu opasku a botám bych přidal ještě koženou peněženku. Takže předpokládám, že v případě hodinek to bude stejné, ale určitě to nevím. Taky se nechám poučit :-)
  11. Stefan

    IIII x IV

    Zkoušel jsem hledat googlem a hned první odkaz vede zpět do fóra http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...40&start=40 A v angličtině je pár důvodů zde: http://www.ubr.com/clocks/frequently-asked...lock-dials.aspx
  12. Já mám tyhle a většinu Tvých požadavků splňují. Vodotěsnost je 10ATM. Sice jsou už starší, ale pořád jsou ještě k vidění v prodeji. Já osobně jsem s nimi měl ze začátku ale problémy s chodem, dvakrát měněný strojek a teď naposled i s vodotěsností, takže doporučit ke koupi se je neodvážím. Je v nich standardní ETA 2834-2 a určitě se najdou i další značky, které tento kalibr používají.
  13. Již tu jednou proběhl dokument "Vládci času", který běžel tuším na Discovery. Možná budou linky na stažení ještě fungovat a kdyby ne, tak to má určitě dost lidí staženo, včetně mě. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=6862
  14. Něco je i tady: Federation of the Swiss Watch Industry
  15. Mně se to povedlo zrovna minulý týden. Seřizoval jsem datum kolem deváté večer a až po chvíli jsem si uvědomil, že to nejde úplně hladce a že v tom trochu křupe. Ale žádný problém nebyl, jenom se pak datum přes noc nepřeklopilo, pak už to bylo v pořádku. Kalibr byl standardní ETA 2824-2.
×
×
  • Vytvořit...