Přejít na obsah

Výměny a prodeje I.


kaktusář

158 zobrazení

Všechno to začalo výměnou hodinek na seikosrazu, kdy jsem za manty získal Seiko Brightz SDGZ003... Nějak dozrála doba, kdy mohu říci, jak často které hodinky mám na ruce. A zjistil jsem, že řadu hodinek, které mám - na ruce nemám. A tak začalo období prodejů, které stále pokračuje. Vyrobit z několika levnějších hodinek hodinky dražší je něco, co mě překvapilo a co mi dodalo novou životní energii.
Velkou roli v nenošení hodinek hraje jejich velikost. Musel jsem si přiznat, že hodinky velikosti 42mm mi prostě nesedí.
Pokud má vrchol hodinek např. 41 a spodek např. 43, tak je vše vpořádku. Pokud je to ale naopak, pokud jejich základna u dýnka je menší než část s lunetou - jak to mají např. samuraje - tak nastává velký problém. Esteticky se mi hodinky sice moc líbí, ale ve výsledku je nenosím. 
A tak jsem učinil zásadní životní krok a nabídl k prodeji hamiltony muprhy... Dostal jsem za ně nejen penize, ale ještě jako třešinku na dortu naprosto úžasné orient star, které jsem si neskutečně oblíbil. Jejich velkost necelých 39mm je naprosto skvělá. Hodinky jsou lehké a prudce nositelné. A tak jsem došel k bodu, kdy jsem si jednoznačně musel přiznat, že jsem člověk s malou rukou, člověk stvořený pro malé hodinky :) 

image.thumb.png.63de327b443dba53d1e79c5b434394d8.png


Postupně jsem se tedy rozprodal co se dalo, stejně mi toho dost zbývá a cílem je mít krásné seiko hodinky s kvalitním A/R a pěknou lesklou ocelí :) tak jak to začalo se sarxama a pokračuje se Seiko Brightz SDGZ003

image.thumb.png.f8a1d82c02bb49ccf8350eed5fbb93a5.png

 

 

 

0 komentářů


Doporučené komentáře

Neexistují žádné komentáře

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...