Marfi Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 (upraveno) Zdravím, potřeboval bych poradit kam se v Praze obrátit s výměnou sklíčka do Longines. Neznám typ, ale stejné jsem viděl ve vlákně o vojenských hodinkách (MVS), tedy asi třetí dekáda minulého století. Bojim se, že v namátkou vybraném hodinářství, tedy prodejně hodinek mě pošlou k šípku. Dík za pomoc M. Upraveno 21. listopadu 2008 uživatelem Marfi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Románek Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Ahoj, mně sklíčko do Longines MVS vyměnili ve starožitných hodinách Matouš, Mikulandská 10, Praha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 21. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Ahoj, mně sklíčko do Longines MVS vyměnili ve starožitných hodinách Matouš, Mikulandská 10, Praha 1 Díky, vyřízeno na počkání a s úsměvem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 Díky, vyřízeno na počkání a s úsměvem. Prosím, ukaž výsledek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 22. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 Prosím, ukaž výsledek! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty chlupy promiň, statická elektrina je mrcha a na fošop už nemam silu. Mas pocit, ze by to nemelo byt O.K. to sklicko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Prosím, ukaž výsledek! Lepší foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Tak tohle mi neda, musim rict, ze design techto Longinesek me teda dostal! Jak jsem je nemel rad (jedinej clovek, ktereho jako majitele Longines znam, byl desnej debil, takze jenom takova soukroma neprijemna asociace), tak me tyhle zviklaly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se