Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 M02 Big Date & Small Seconds Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Ještě loňský stánek firmy na Baselworldu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Jedna pro Bakera: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maras Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Krasa, zdá se mi to nebo se docela podobají Maurice Lacroix?
kulix Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 M02 Chronograph Něco jsem slíbil, tak tady to je..Jsem z nich unešen čím dál tím víc.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kulix Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 Kamile, jak jsi na tom s přesností?? Já jsem mile překvapen..
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Zkouším novou hračku, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak jedno makro: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se