Martas06 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Dneska jsem si pořídil tyto hodinky za 1590kč. Designově se mi moc líbí a snad mají i švýcarský strojek RONDA nebo ETA nápis na ciferníku Swiss Movt snad nelže. Jen nevím jejich původ...někde píší že je firma švýcarská ale to asi sotva...bude to jen obchodní značka ani nevím koho.....jakékoliv zahraniční stránky této firmy neexistují a k nám je dováží pouze Fast ČR http://www.lennox-watch.cz/Kolekce/Panske/.../L-M142S-2.aspx Jaký máte názor na tuto značku? Další věcička,paní na prodejně v PlaneoQuickTime mi zkracovala tah,což je samo dobře ale co čtu zde na fóru používá se na to speciální nástroj "bodlo" kterým se závlačka spojující články vypíchne.....no ta pan to řešila takhle viz. screny. Zeptám se je to normální postup i v hodinářstvích nebo se s tím nechtěla zdržovat a zvolila tento kladívkový způsob,možná že to jsou stopy/prohlubně po uchycený od svěráku nevím...nějak se mi to nezdá jako pravé řešení,bohužel jsem si toho všimnul až doma,co s tím? Omlouvám se za nízkou kvalitu fotografie pořízenou mobilem,později dám normální z digitálu,včetně fotek samotných hodinek. Upraveno 22. března 2010 uživatelem Martas06
Dantechno Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Fotka je bidna - mas pravdu. Nejsou to jen sipky urcujici smer vytlaceni spojek clanku tahu?
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Další věcička,paní na prodejně v PlaneoQuickTime mi zkracovala tah,což je samo dobře ale co čtu zde na fóru používá se na to speciální nástroj "bodlo" kterým se závlačka spojující články vypíchne.....no ta pan to řešila takhle viz. screny. Zeptám se je to normální postup i v hodinářstvích nebo se s tím nechtěla zdržovat a zvolila tento kladívkový způsob,možná že to jsou stopy/prohlubně po uchycený od svěráku nevím...nějak se mi to nezdá jako pravé řešení,bohužel jsem si toho všimnul až doma,co s tím? Z těch tvých fotek jsem nic nepoznal, ale kladívko je běžný postup. Dost často ty závlačky drží tak, že je bodlem prostě nevytlačíš.
Martas06 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Z těch tvých fotek jsem nic nepoznal, ale kladívko je běžný postup. Dost často ty závlačky drží tak, že je bodlem prostě nevytlačíš. No nevim jestli tu fotku jeste stihnu....digital ma pritelkyne a ja LEN.NOXy asi pojedu vratit.Posil ljsem do prodejny mail a pani se vyjadrilam ve smyslu ze by to snad slo. Netvrdim ze je lennox naprosty noname,treba jsou dobre ale jeji slova ze to jsou svycary se ukazaly jako kravina (bohuzel jsem ji na to skocil) napis Swiss movt co jsem vycetl z prispevku zde na foru znamena jen mechanismus s svycarskou presnosti nic vic,navic celkem zarazi neexistence jakychkoliv EN stranek teto znacky/firmy pokud najedete na www.lennox.cz tamni firma neha s hodinkami absolutne nic spolecneho. Zkratka jse ztratil duveru a co jsem cetl zde tak nekterym lennoxum upadavaji korunky a samy praskaji sklicka,reklamace se pak tezko prokazuje....s mechanickou zavadou vas servis vetsinou vyhodi. Jestli ta vymena vyjde koupim bud CASIA nebo za 2.5 Seiko 5 s tim chybu neudelam co myslite?,potom poprosim adminy aby toto tema bud smazali nebo presunuli do archivu.-
Martas06 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Fotka je bidna - mas pravdu. Nejsou to jen sipky urcujici smer vytlaceni spojek clanku tahu? Ted jsem se na ty prohlubne dival a asi mas pravdu....vsechny maji tvar sipky a jsou pravidelne a nachlup stejne takze asi ano...
Pavel K. Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Pokud to půjde, tak je určitě vyměň. Casio i Seiko je lepší volba.
Martas06 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Pokud to půjde, tak je určitě vyměň. Casio i Seiko je lepší volba. No uz se stalo viz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...rt=#entry406654 Mam tedy Casio EF-128D-1AVEF Edifice a navecer az budu mit po ruce digital hodim live fotky doufam ze se vam budou libit tak jako me. POPROSIM ADMINY O SMAZANI TOHOTO TEMATU NEBO JEHO PRESUNU DO ARCHIVU DEKUJI
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se