Přejít na obsah

smerdas

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Omega, Seiko

Návštěvy profilu

4 376 zobrazení profilu

smerdas's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

0

Popularita

  1. @Maxel Krkovici jsem ještě nikdy v souse vide nezkoušel. Na jakou teplotu a čas necháváte "vařit"?
  2. zdravím, přidám aktuální zkušenost: na modré 41 jsem se "zapsal" koncem prosince 2021, dnes telefon od Bechyněho
  3. Není zač. Ono jde o to, kde tu odpověď psal - jestli někdo na infolince, bez hlubších znalostí, tak to ani nebude úmysl @Radek124 - myslím, že to byl jeden z argumentů soudu, že "moderní" (v tomto případě určitě i 645i z roku 2004) jsou v provozu v podstatě nonstop, jsou narvány elektronikou a "něco" se v nich děje, i když je vypnutý motor (o elektroautech nemluvě).
  4. Tady je to poměrně široce rozebráno, to podstatné je v posledním odstavci. https://www.mesec.cz/clanky/zaparkovane-auto-shorelo-a-zpusobilo-milionovou-skodu-zaplati-ji-pojistovna-z-povinneho-ruceni/
  5. Dnes jsem se do nich taky pustil [emoji6]
  6. Děkuji. A omlouvám se za zbytečný dotaz, na ty stránky jsem se díval, ale Mcustu mezi značkami neviděl - měl jsem nějaké zatmění...
  7. Můžu poprosit o odkaz na obchod? Bushi sword mám už delší dobu v hledáčku. Díky.
  8. ...můžu potvrdit, že books etc. funguje spolehlivě, dnes doručeno (objednáno 21.6.)
  9. Díky! Ty SDGM jsou parádní! O SDGM007 si neuvažoval? Ty se mi z celé řady líbí nejvíc.
  10. dnes prisel balicek z Japonska :-)
  11. Jasně :-)Housky jsou podle tohoto receptu: http://www.maskrtnica.cz/hamburgerove-housky/ (zabere to dost času, ale rozhodně to stojí za to). Maso jsem pekl vcelku (s cibulí) 6 hodin, na cca 150 stupňů; hotové vidličkou natrhal na vlákna a vrátil do výpeku. Housky rozřízl na půl a opekl na sucho na pánvi - jednu půlku natřel majonézou, druhou hořčicí; naplnil masem a přidal plátky kvašené okurky, cibule a jalapeňo.
  12. Sendvič s trhaným hovězím (6 hodin pečený krk)
×
×
  • Vytvořit...