Jestli můžu doporučit, tak zkoušku nového "pěniče" nedělat s "univerzálním korporátním mlékem 3,5", protože ty se - ač obal stejný - vyrábí a dělají z různých zdrojů a různých mlékáren, kde je zrovna možnost, jen se potom packují do stejného obalu. Kupuji také většinou Albert a můžu říct, že z některých šarží prostě nenapěníš nic, absolutně nic, nulový tuk (nezávisle na tom, co se píše na obalu). Tj doporučuji na první pokusy a zkoušky kvalitní, třeba madetku plnotučné, a to ti dá zhruba tu správnou představu. Co se týče vody, schválně jsem dělal pokus u sebe do vyšší prázdné sklenice bez mléka a na ní nakonec "narosím" také něco málo vody, což je logické, i když tolik jako ty to nebylo, ale nemůžu hodnotit, dělám si menší kapučínka a na jiném stroji. Ale držím palce, ať to rozchodíš ke své potěše a těším se na fotky prvních kousků z nového stroje ...