Přejít na obsah

Jiří Sedlák

Členové_50
  • Příspěvky

    1 847
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

2 022 zobrazení profilu

Jiří Sedlák's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

55

Popularita

  1. Želvy na originál gumě DAL1BP. Když se povaří do správného tvaru, je super.
  2. Safír ti udělá Ruda a myslím, že umí i dolepit safírovýho kyklopa. Onyx Jihlava.
  3. Pokud používáš originál pouzdro, dýnko a korunku, pak stejná. Se sklem většinou není problém. S proskleným dýnkem a obyčejnou nešroubovací korunkou z toho víc jak stovku nevymáčkneš.
  4. Tak by to mělo být asi u všech limitek Seiko pro oba trhy. Celkový počet je součtem obou referencí.
  5. Ty pojedou k Rudovi. Servis sám dělat nebudu. Už potřebují komplet, nejen novou lunetu. Tentokrát se nebude dělat nic než standardní servis a k tomu mi tam cvakne tu lunetu. Pouzdro je pěkně obnošené, ale vlastně bez poškození, což je u SKX žádoucí stav. Ciferník, ručky v pořádku. Tam není co dělat. Hlavně jde o to, že už to nebude Frankenstein s neoriginální a blbě nalepenou vložkou a taky je teď nosím fakt málo, protože neznám historii a ještě jsem jim nedopřál servis a stroj i těsnění si už o něj říká.
  6. Pardubice, u sousedů nádherný fíkovník v zemi na zahradě. Úplně bez problémů žije a plodí. Je to teda uzavřenej vnitroblok.
  7. Tak jsem furt laboroval jakou koupit gumu, jestli Morellato nebo GL831 a nakonec jsem dostal tip na originální Seiko DAL1BP, objednal z Japonska i s díly na SKX a jsem spokojenej parchant. V pátek objednáno, dnes dodáno. A je mi akorát, vůbec nedostává.
  8. Mě se nějak nelíbí, a úplně mi nedávají smysl, zvýšená vodotěsnost oproti základu a k tomu kožený pásek. Šel bych do nějaké osvědčené klasiky. Koukám teď na ch24 a ty hodinky opravdu patří na tah. A poznatek číslo dvě, chtěj za ně nesmysl. Od 8 do 38k, to je za hodinky se strojkem 7S36 absolutní nesmysl. No nevím, za kolik je máš. Že je něco raritní, neznamená, že je to něco extra. Stroj základní, design diskutabilní...
  9. Až někdo něco zorganizuje, ať se mi klidně připomene přes SZ. Nějaká koruna se vždycky najde.
  10. Dobrý kladiva. Poctivý nenavoněný Tool potápky.
  11. Nebuď tak přísnej, správná aukrácká degradace tahem vypadá takhle. Akorát na těch hodinkách už není co degradovat, když je to fík.
  12. No jasně že nejsi jediný, taky jsem hned čekal Zenith Stratos. Úžasný hodinky. Rolády dobrý, ale stínu El Primero trochu bez nápadu.
  13. Mám to podobně. Ale jenom s GMT. Normální 5KX mě neberou vůbec.
  14. Mě se líbí prostřední.
×
×
  • Vytvořit...