Přejít na obsah

elde999

Členové_50
  • Příspěvky

    113
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli elde999

  • Datum narození 21.3.1972

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Děčín
  • Fanoušek značky
    Seiko, Meister Anker, Timex, Nelsonic, Casio

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

elde999's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

3

Popularita

  1. Dnes dorazil balíček z Buyee. Kromě jiného v něm byl tento kousek z roku 2006. První hodinky, které umožňovaly propojení s mobilem přes bluetooth. Koupeno jako nefunkční, ale s kompletním balením, vzhledově jako nové. A protože zde @akai před časem zveřejnil postup, jak vyměnit nefunkční baterii v druhé generaci těchto hodinek, zkusil jsem štěstí a povedlo se. Baterie je stejná, takže netrvalo dlouho a display se hezky modře rozzářil Dle dobového článku se v této první verzi jednalo o sérii 5000 kousků, napůl ve stříbrné (modrá tlačítka) a černé (červená tlačítka) variantě. Ale jestli tomu tak opravdu bylo, to už dnes nikdo neví. O rok později následoval facelift a v roce 2009 pak zmíněná druhá generace.
  2. Dlouho jsem tu nebyl a jak tak koukám, tak samé parádní kousky Já dnes tyto ...
  3. Ahoj, asi blbě hledám, ale nepodařilo se mi najít k těmto hodinkám informaci o tom, z jakého jsou roku. Nevíte někdo? Předem díky.
  4. Kupoval jsem je s optickou vadou (první foto), ale doufal jsem, že je to jen řešitelná kosmetika. Naštěstí se to potvrdilo. Zdroj byl v úniku z vybité baterie, ale naštěstí ne na tištěné spoje, ale pouze na reflexní vrstvu pod displayem. Nějakou záhadou ale dorazily s již o dost menší skvrnou (netuším proč, pochybuji, že by to prodejce čistil). Reflexní vrstva byla místy "prožraná", a to vlastně dělalo zbytek skvrny (viz foto v mém příspěvku). Takže jsem vyměnil za jinou a jsou již ok (tady fotku zatím nemam). Dal jsem za ně 125 USD na US eBay, plus režie kolem. 10 babek to sice není, ale i tak jsem spokojený
  5. Dneska pošťák (a nemusel ani zvonit dvakrát) donesl toto. Sice kousek, kterým jsem opustil (a není to poprvé) klidné a jasně ohraničené vody herních hodinek, ale zde alespoň neriskuji nový směr nákupní horečky. Protože pokud vím, tak jiné podobně bizarní hodinky se asi nedělaly.
  6. Dlouho jsem tu nebyl, samé krásné kousky . Já dnes do kanceláře s bojovnou náladou ...
  7. Patří to sice do sekce chytrých hodinek, ale podobné téma jsem tam nenašel a musel jsem se podělit
  8. Parádní kousky Mně v pátek dorazil opožděný Ježíšek z Japonska a kromě jiného doplnil rodinu herních hodinek "Seiko"
  9. V pátek dorazily nové kousky do rodinky "Seiko" herních hodinek. Rodina ale stále není kompletní, takže zábava pokračuje
  10. Včera dorazily herní plastové obludky z roku 1982. Po vyčištění nakonec i funkční
  11. Sakra, copy/paste na první pohled zafungovalo, ale teď už taky vidím prd. Takže napravuji.
  12. Tak to čumím, nádhera. Přidávám dobovou reklamu z novin.
  13. Pěkné! Já dnes stejná značka, ale bohužel né tak zachovalé
×
×
  • Vytvořit...