Přejít na obsah

Falko

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Falko's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

1

Popularita

  1. Pekny.. jen ta seda luneta se mi az tak nelibi.. a dynko pecka..
  2. u ty novejsi verze 400-2 je prave tezsi rotor, tam by ten nedostatecny natah mel byt vyresen..
  3. Tak Vám tady řeknu mojí storku s Aquisema cal. 400-2 začátkem prosince jsem si pro ně jel do Drážďan do autorizovaného obchodu, protože na ně byla akce za 2.660 euro, takže cca o 20 tis. levněji než v ČR.. no a dělaly +10 sec. každý den, tak jsem je poslal na regulaci.. po regulaci delaly zase -25 sec. denně.. takže jsem je zase poslal podruhý do servisu.. tam mi řekli, že museli měnit komplet strojek.. no a při předání jsem si všimnul, že mi tam dali starší strojek 400 a ne 400-2, který jsem tam měl původně.. takže jsem je zase poslal, aby mi tam dali 400-2. no takže tohle harakiri trvalo 2 měsíce.. teď už mám hodinky cca měsíc a všechno v poho.. na začátku byla přesnost cca. -5 sec. za den a teď po měsíci si strojek sedl.. 1.3. jsem je seřídil a natáhl a jdou úplně na vteřinu přesně.. +-0 sec. skoro za 10 dní, to je pecka.. odkládám je na noc na stůl, žádnej natahovač.. ale nevěřil jsem, že se ty hodinky za ten měsíc takhle zajdou a ta přesnost si sedne, ty oleje se v tom strojku asi musí fakt rozhejbat a rozpohybovat.. jinak suma sumárum za cca 66.000 Kč asi nic lepšího neni..
  4. To Ti ty Aquisy taky celkem jdou hodne do plusu.. posles je na regulaci? Maji delat -3/+5 sec. denne..
  5. Tak vcera mi prisly z Janeby z Pardubic ze servisu, kde je regulovaly a prej maj delat +4 sec. denne a me za pul dne udelaly -13 sec. To nechapu, kdyz jsem je natahl do plna na cca 210 otoceni korunkou..
  6. Takze by ta druha generace mela byt vychytana, co? Ja v patek koupil Aquisy s calibrem 400-2 a denne udelaj tak +10 sec. tak snad si to sedne, az se strojek trochu zajede..
  7. Ja ted pred dvema dny koupil taky Aquise s Calibrem 400-2 a za 24h jsou +10sec. tak snad si to po mesici trochu sedne az se strojek trochu zabehne
×
×
  • Vytvořit...