UnstoppableTime Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2007 (upraveno) Zdravím příznivce hodinek chtěl bych se zeptat znalců značky Zenith, jakou hodnotu mají tyto hodinky: Zakoupené v roce 2000, zlacené 20 u, stav 95%, bohužel jen quartz. Díky moc za odhad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2007 uživatelem UnstoppableTime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2007 (upraveno) Nedavno jsem na tenhle typ koukal - tak 10-12 000 CZK podle stavu. Alespon to byly ceny za ktere jsem tyhle s mimostredkou videl prodavat. Upraveno 21. prosince 2007 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 23. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 Nedavno jsem na tenhle typ koukal - tak 10-12 000 CZK podle stavu. Alespon to byly ceny za ktere jsem tyhle s mimostredkou videl prodavat. Díky moc za odhad. [POKUS O PRODEJ SMAZAN MODERATOREM..tytyty! ] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 [POKUS O PRODEJ SMAZAN MODERATOREM..tytyty! ]To se dalo čekat, spousta těchhle příspěvků tu neni kvůli ničemu jinýmu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se