spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Člověk musí počítat s tím,že pokud bude jakékoliv hodinky nosit a používat tak to prostě na nich bude vidět,,ať už na leštěných plochách,řemenech,plast. plochách,barevnejch páscích atd.,pokud toto někomu vadí tak by si asi neměl nic kupovat Jasně že každé "pokřtění"hodinek mrzí,ale tak nějak to k tomu patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Kdybych si měl vybrat Luminox tak se mi líbí tento model,jen nevím jaká bude čitelnost u něj ale pokud chceš fakt "hustý" Luminox tak toto je jednoznačně top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jearkass Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tak to nakonec vyhráli Rangemany Musim říct, že v reálu vypadaj ještě líp, než na fotce. Bál jsem se, že na moje 17,5 cm zápěstí to bude jako pěst na oko, ale v reálu je to tak tak ok. Díky moc všem za rady a porady a veselý svátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tak paráda, pak dej i foto,barvu černou si bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jearkass Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jojo, černý, páč mi přijdou pro každodenní nošení nejrozumnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se