Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak první hodinky po dekádách :) Užil jsem si ten proces výběru, po netu i následně fyzicky v prodejně a nakonec koupil japonce. Původně jsem chtěl něco švýcarského, na webu jsem si i vybral předběžně nějaké certiny v hladině do 20 000 CZK, ale "na živo" mě tak neuchvátily, a vzal jsem tyhle Seika, které mě prostě oslovily když jem je vzal do ruky. Z mých původních požadavků jsem rezignoval na safírové sklíčko, ale zase jsem koupil o dost levněji a čas ukáže, jestli ty peníze skončí v dalších hodinkách, nebo mě to pustí :) Je mi jasné, že proti tomu co se tu pohybyje je to low end, ale zatím jsem vysloveně nadšený, a rád si poslechnu i názory zkušených.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hezky cist, jak mel nekdo pripraveny docela balik a pak je uprimne nadseny z cenove dostupnych hodinek... At te bavi dlouho! .... A tu usetrenou castku si radeji nech nekde stranou, obavam se, ze muze prijit chut na dalsi kousky... :-))

Odesláno

chuť asi přijde :) Já jsem asi čekal moc od toho swiss made, na fotkách na mě většina udělala větší dojem, než ve skutečnosti. Ale jsem fakt laik, prostě jsem asi čekal větší wow efekt, ale ten přišel až v cenových hladinách kam jsem jít nechtěl. Ty hodinky v mém limitu mi prostě nepřišly dost odlišné po technické stránce (pokud jsem byl shopen posoudit a srovnat, samozřejmě) od těch Seiko, abych si odůvodnil tu cenu. Přece jen jsou to první automaty a může mě to pustit. Stejně tak jsou asi i věci, které člověk hned neocení, tak kam spěchat. Pokud bude příště, bude víc zkušeností a informací a zase to dopadne jinak :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...