Stelvio Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Taky jsem se vzhledem k velikosti mého zápěstí (které je extrémně hubené) rozmýšlel právě mezi těmito modely. Byl jsem i u Dušáka, ale rozhodně můžu doporučit Breitling butique v Pařížské, přístup k zákazníkům je nesrovnatelný a i cenu mi nabídli lepší. Navíc vám tam k hodinkám řeknou vše... Oboje jsem zkoušel a do Coltů bych šel jedině v modré. Ale nakonec mi přišly jako univerzály, který se hodí ke všemu a zároveň k ničemu. (K obleku moc "army" a ke tričku moc "fancy") Superocean II jsem nakonec zavrhl z důvodu, že ve velikosti 42 jsou dost nevkusně na cifru osekané číslice 15 a 22, což u hodinek v téhle cenové kategorii nejsem ochotný akceptovat. Kaučuku vlisovaného do ocelové lunety bych se ale nebál. Naopak gumový řemen není moc tvárný a s hubenou rukou v podstatě neslučitelný. Nakonec se mi nejvíc líbila varianta Superocean Chronograph 42. Jsou o trochu vyšší, ale pořád ještě sednou i na subtilnější ruku a designově jsou podle mě daleko napřed a nadčasové. Jen cena je cca o 30% vyšší. Pokud cena nehraje roli, doporučuji zkusit Chronomaty 41 v modré barvě. Ty mě na ruce učarovaly. In-house strojek, 70 hodin rezerva nátahu, 5 let záruka, ale za dvojnásobek ceny Coltů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tusi nekdo, z jakeho duvodu jsou Superocean o temer 3mm vyssi, kdyz je v obou stejny strojek?Kvůli vodotěsnosti (500m vs. 200m). Starší generace SO měla, tuším, vodotěsnost 1000m a limitka 1500m a tloušťka byla oproti SO II o 2mm vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se