Joshua007 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Před týdnem, když mi mé postarší hodinky odjely v Pendolinu ze směru Praha-Holešovice -> Ostrava z Pardubic do té moravské kotliny, napadlo mě zeptat se i zde vás. Ztratili jste někdy své hodinky? Kde, jak, další pikantnosti ceněny Podělte se. Já jsem zase pro změnu před několika lety zapoměl hodinky v letadle, v té přihrádce u sedačky před vámi. Sice to byly jen hodinky Swatch, ale mě stály dost peněz (kapesné + brigáda). Avšak v letišní hale jsem zjistil, že je nemám, a proto jsem se chtěl vrátit zpět do letadla, ale letuška mi sdělila, že už mám prostě smolíka !!! Podle mého názoru je pak následně sbalila rovnou do své kapsy. Jinak to byly Egyptské airolinky.
Ruda Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Mě spíš zajímá, zda se někomu také stalo, že své "ÚPLNĚ NOVÉ A PLNĚ FUNKČNÍ, NO PROSTĚ NÁDHERNÉ" hodinky nechal třeba ve vlaku nebo na jiném místě, kde je už pravděpodobně nikdy příště nespatříte. Ty, co mi ujely, byly naštěstí dosti staré a opotřebované, takže jejich ztrátou nijak moc netrpím. naštěstí jsem hodinky neztratil, ale jako dítě jsem jich dost zlikvidoval jiným způsobem
Ruda Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Já jsem zase pro změnu před několika lety zapoměl hodinky v letadle, v té přihrádce u sedačky před vámi. Sice to byly jen hodinky Swatch, ale mě stály dost peněz (kapesné + brigáda). Avšak v letišní hale jsem zjistil, že je nemám, a proto jsem se chtěl vrátit zpět do letadla, ale letuška mi sdělila, že už mám prostě smolíka !!! Podle mého názoru je pak následně sbalila rovnou do své kapsy. Jinak to byly Egyptské airolinky. při poslední cestě s Lufthansou se nějakému Japonci někam zakutálely brýle a stevard prolézal letadlo po 4 prostě si váží každého zákazníka
Joshua007 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 při poslední cestě s Lufthansou se nějakému Japonci někam zakutálely brýle a stevard prolézal letadlo po 4 prostě si váží každého zákazníka No značka je holt značka
railmaster Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Na školení v r. 1985 som pred umývaním rúk na toalete zavesil hodinky na susedný vodovodný kohútik a po utretí rúk som spokojne odišiel. Keď som sa tam po piatich minútach vrátil, moje Rakety Made in USSR tam už neboli a ani sa viac nenašli. Spomeniem ešte, že na druhý deň som si z núdze vzal starorodičovské veľmi zachovalé Swiss hodinky Silvana z 50-tych rokov, ktoré u kolegov vybavených zväčša quartzovými hodinkami vyvolali posmešné úškrny s otázkou, čo to mám za vykopávky.Vtedy som si kúpil automaty Orient SK Crystal, ktoré idú dodnes.
jogurt Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Tak vrana k vrane seda. Hodinky sem jeste nikdy neztratil a doufam, ze tomu bude i tak v budoucnu.
saida Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Je to asi tři roky co jsem potratil moje první Diplomaty. Měl sem je prvně a naposled v kapse .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se