meetU Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Zdravím, viete mi v doporučiť nejakého dobrého hodinára v Košiciach? Poprípade aspoň nejaký kvalitný servis zahrňujúci preleštenie puzdier apod... Vďaka za pomoc.
cortes1990 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) siaskus Bartáka na masiarskej ale je celkom drahy pripadne pani hodinarka /meno neviem/ na krizovatke masiarska-poštovája osobne sem tam chodim k Feckovi ale len koli cene ten je na namesti MM hned pri zastavke elektricky no hodinky vyssej hodnoty by som mu urcite nedaval servisovat nosim mu uz len primky, ked mi robil vintage omegy kde bol odtrhnuty jeden količek co drzi cifernik v strojceku tak sa ma pytal ci mi nebude vadit ked do ciferniku vyvrta dieru a da tam novy takk som mu povedal ze za 400e moze nastastie to ´´vyriesil´´ nejakou obojstrannou paskou... co sa tyka lestenia brusenia ani neviem ze by to v KE niekto robil Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem cortes1990
meetU Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 siaskus Bartáka na masiarskej ale je celkom drahy pripadne pani hodinarka /meno neviem/ na krizovatke masiarska-poštovája osobne sem tam chodim k Feckovi ale len koli cene ten je na namesti MM hned pri zastavke elektricky no hodinky vyssej hodnoty by som mu urcite nedaval servisovat nosim mu uz len primky, ked mi robil vintage omegy kde bol odtrhnuty jeden količek co drzi cifernik v strojceku tak sa ma pytal ci mi nebude vadit ked do ciferniku vyvrta dieru a da tam novy takk som mu povedal ze za 400e moze nastastie to ´´vyriesil´´ nejakou obojstrannou paskou... co sa tyka lestenia brusenia ani neviem ze by to v KE niekto robilDakujem Ti pekne, myslim, ze vsetky tieto hodinarstva poznam, ale nikdy som nemal pocit, ze by som natrafil priamo na odbornika. Okrem Kosic, kde najblizsie by vedel niekto kvalitne prelestit sklicka, puzdra, pripadne opravit-vymenit spona na remienkoch? Tie omegy si mal nechat prevrtat a nechat si to hodinarom podpisat gravirovanim s datumom opravy )) Raz takto niekto svojvolne opravil jedne Rolexky a v aukcii sa asi po 30 rokoch predali za rekordnu cenu (myslim ale, ze to opravoval nejaky "sir") ))
EngineerHack Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 zamna urcite Peter Bartak na masiarskej Len jemu verim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se