vikinho Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 (upraveno) Nikde jsem je tu nenašel, ale už jsou asi prototypy v oběhu a brzy by měli jít do prodeje (1Q 2017). Co na ně říkáte? Mně se líbí. Modrá s lunetou asi nejvíc. Specs:40mm / 47 l2l, 12mm tloušťkaklenutý safír s vnitřním ARpevná/otočná luneta300m WR, C3 SuperluminovaMiyota 90S5 edit: http://halioswatches.com/seaforth/cena 675USD Upraveno 3. února 2017 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 predpoklad je, ze budu vypredane hned 1.den, je to pecka nielen na WUS, na instagrame sleduju stovky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 27. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 .. předprodej začal.. 740$ včetně poštovného do Evropy jestli jsem se dobře díval,.. na wus se už ve velkém objednává, "SHIPPING IN EARLY JULY ..." jdete do nich někdo? (foto wus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 7. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Když už jsem to tu začal, tak doplním vlákno o pár živých fotek.. Doufám, že to nikoho neurazí ani nepobouří.. Většina je z WUS, co jsem si postahoval při prohlížení přes tapatalk.. Celkem se divím, že tu ani jedny nejsou (?). Mně se pořád líbí a v budoucnu se po nějakých možná rád poohlédnu z druhé ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Já tedy nejvíc pokukuju po Halios Puck. Jsou takový správně ujetý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Ja tiez, takmer som ich kupil, ale su velke.... mozno ale bude mensia verzia, spominal to Jason Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Ta stribrna luneta je dela opticky vetsi, ale jinak jso velmi povedeny, Halios umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se