Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozumím, že to v tobě možná spustilo alarm jak ty říkáš. Nicméně já tím chtěl říct, že velice často se setkávám s lidmi, kteří si koupí hodinky v tržnici za 2stovky a že tito lidé absolutně neřeší zda jde o nějaký originál, hlavně, že to má značku. Ale to už je ohraná písnička, o které nemá cenu dále mluvit.

I Tobě děkuji za postřehy.

Odesláno

Rozhodne se timto smerem nebudeme ubirat. Vidim v jedne vete slova fejk, bazos, prodej...a muj vnitrni alarm setne spolehlive jako chronograf na Speedmasterech. Takze jsem Ti jen jednou vetou napsal, jak bych vnimam PRIPADNEJ (!) prodej tech fejkovych Bvlgari, cos tu postnul a dal pevne verim, ze je nikde nebudes prodavat (ani jako "repliku" nebo "kopii"). At se Ti vse dari a doufam, ze se zapojis do komunity fora i s nejakym normalnejsim kouskem. Jsme tu skoro vsichni moc fajn nadsenci...jen nemame radi fejky.

Je mi to jasné, že nemáte rádi fejky. A není se čemu divit. Já se k těmto dostal náhodou (našel kamarád v koupeném bytě), a vzhedem k tomu, že o hodinkách Bvlgari jsem nikdy nic nezjišťoval a nezajímal se o ně, tak jsem požádal o jejich identifikaci Vás.

Zapojit se mohu, rád, ikdyž nemám až tak moc zajímavé kousky ke shlédnutí. 

Začnu tedy dnešním dnem a svým příspěvkem Co dnes máte na ruce.

Odesláno

S padělky se setkáváme přinejmenším prostřednictvím takovýchto vláken.

Jakou čekáš informaci ohledně strojků? Čistě z logiky věci... 

Odesláno

S padělky se setkáváme přinejmenším prostřednictvím takovýchto vláken.

Jakou čekáš informaci ohledně strojků? Čistě z logiky věci... 

myslel jsem třeba, že se všeobecně dávají do padělků nějaké čínské strojky..

upřímně se přiznám, že sám opravdu nevím a nedokážu si vysvětlit, že se vyplatí dělat nějaké padělky v hodnotě pár stovek a dát tam automat, byt nějaký obyčejný. Velice mne překvapuje, že tyto hodinky běží opravdu velice přesně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...