feltharg Odesláno 24. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Seiko SARG017 Strašně dlouho sem je chtěl a sháněl. Nakonec mi je kamos přivez až vod klokanů. Tyhle hodinky doplatily na to, že se ke mně dostaly až po ultra čitelných Sinn 104... strojovna super, to jo. Ale ten cifr takovej zatmavenej a nedomrlej. A navíc fakt nesnáším když ta luneta vypadá, ale NENÍ otočná. To byl taky důvod proč sem nakonec nešel do Bell and Ross (v podstatě dost podobný hodinky). A byly překvapivě docela velký. Nakonec si pro ně do kanclu přiběh jeden chronokolega a aspoň někdo měl radost . Tohle byly první a na dlouhou dobu jediné hodinky, co jsem prodal. Navíc to byla první známka mutace mého chronobundusu s imunitou na sejkopatogen. Omlouvám se za hnusofotku, ale jinou nemám, nedostaly se na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 25. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Vyhrabal jsem nějaký fota z vejletu na slovinsko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 25. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Tyjo to už bude tři roky... Jeste jedna varianta strapu a už dam s tema skopcakama pokoj Jy hodinky jsou fakt strapslut, což mi hodně vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Na té poslední fotce vypadají moc hezky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Přátelé, do nového roku přeji hodně zdraví, plné kabely, a ať vám kozy hezky dojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se