Leviathan Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 AhojteDovolte mi predstavit zatial posledny prirastok do mojej hodinkovej rodiny.Tempest Commodore V2Tempestwatches je pomerne mlada spolocnost (2010) z HK ktora patri do rodiny Microbrandov tak ako nap. Helson, Obris Morgan, Zinex (Zixen), Aquadive, Zelos atd.kto ma zaujem o viac zo sveta microbrandov napr. tuK samotnym hodinkam. Ide o verziu dva, ktora ma oproti V1 modifikovanu sponu, nakolo sa uzivatelia pri povodnej stazovali, ze ich tlaci do ruky. Vyrobca nasledne sponu upravil a majitelom povodnej verzie bezplatne rozosielal upravenu sponu.Moje hodinky maju seriove cislo 346, z neviemkolko:-). Pokukaval som po nich uz cca dva roky no napriek tomu, ze majitel brandu je velmi ustretovy clovek. Nechcelo sa mi riesit torturu okolo colnice a cakal som, kym sa objavia niekde v predajnom vlakne.Ja som moje kupil na WUS od prveho majitela..Gentlemana z UK.Hodiny sa vyrabaju v dvoch prevedeniach dailu a troch farbach, co dava moznost celkom slusne sa trafit do individualneho vkusu buduceho majitela.Mne sa paci prevedenie cierny cifernik a arabske cislice. Pouzity font ma velmi blizko k fontu, ktory pouziva B napr. pri Avenger Seawolf. Paradoxne su tu pouzite presne tie cislice, ktore na Seawolfoch absentuju :-)Hodiny su komplet titanove. Komplet myslim: telo, tah, luneta, spona, zadne dynko, korunka.Vlozka lunety je keramicka.WR je 500 metrov (bez HE ventilu)Safir je plochy s vnutornym AR.Dial je klasicky sendvic s datovym oknom medzi 4 a 5.Priemer 44,5mm vyska 14.65mmVaha na tahu 143.6 g.Pohon zabezpecuje Miyota Calibre 9015 Automatic, 42hod PR, 28800bph, hacking.Lumi je aj na indexoch na lunete a svietia ako blaznive.Spona s funkcnou mikroregulaciouAko som uz niekde spominal, co by som vyzdvihol je dokonale spracovanie. Z fotiek to take zrejme nebude, ale aj pri detailnom obhliadnuti je vsetko presne tak, ako by som chcel, aby to bolo spravene.Ako mi napr. pri Pelagosoch, ktore mam inak velmi rad vadia tie ostre hrany..tu je to moc fajn.Teraz par mojich tradicne hnusnych fotiekTitanova rodinka sa rozrastla + Potapiek je uz tiez pomerne dost. (zbytok sa nezmestil...)
Honza.manta Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Klobouk dolú. Mně se líbí, ty bych si na ruce představit dovedl.
Michal Petrán Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Pěkná sbírečka i ten nový přírustek...gratulace a dík za hezký popis
Leviathan Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Myslim, ze aj takto im to slusi.Az teraz som si vsimol, ze telo hodin sa smerom dole zuzuje..zaujimava fičúra.
Petr72 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Fajnová kolekcia potápiek a pekný nový prírastok Upraveno 16. března 2017 uživatelem Petr72
villain83 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Zajimavy hodinky. K tem microbrandum, Aquadive bych mezi tyhle Cinany netahal, to je legenda ve svym oboru, ktera je na trhu 50 let a zna ji kazdej fanda divers hodinek. Rekl bych, ze to je trosku jina liga, nez vyse jmenovani.
Hany007 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Super sestava! Tempest vidim poprve a vypada to na povedeny kousek. Gratulace!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se