amatér Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Šroubů ciferníku jsem si všimnul hned, jsou atypické a znám je jinak jen z knížek.Na ten pérovník jsem uvažoval upnout dva 0.8mm hroty do vhodného přípravku - mělo by to mít normální závit, tj. povolovat normálním směrem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Na pérovníku by to měl být pravý závit, teda "normální" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amatér Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Ještě jsem si všimnul pro mne neznámého uložení ruček - minutová je shora čímsi zajištěná, nějaké schéma jsem v moudré knize našel, ale nepíšou, jako se to rozebírá, jestli stáhnout vše naráz, nebo postupně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Dej detailní fotku.Ale pochybuju, že by to bylo něco neobvyklého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se