qwer Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ahojte. Rád by som si kúpil nový originálny kožený remeň na tudor black bay s červenou lunetou... Chcel som sa spýtať / poradiť, či niekto nemáte tip, kde sa dá ten originál kožený remeň kúpiť za dobrú cenu, prípadne či ho je najjednoduchšie kúpiť u Bechyně za 4200czk? Na chrono24 boli paradoxne drahšie ako u Bechyne a to čo som našiel na ebay stálo zatiaľ +- rovnako.
octaviakk007 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Je nutny original ? Miestni majstri vedia vyrobit krasne kusky.
qwer Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2017 @octaviakk007 Ten originalny mi neskutocne dobre padol, takze ak by sa podaril zohnat aspon +-100e tak by som ho mal radsej ako zbytocne objednat nieco trochu lacnejsie, co mi ale nemusi tak dobre sadnut... Ale je pravda, ze nemam skoro ziadne skusenosti s aftermarket remenmi - da sa zohnat nieco prijemne a flexibilne ako ten OEM remen?
octaviakk007 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Pozri napriklad vlakno Kozene remene rucna prace
Toom Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Nechal bych si udělat něco takovýho.https://shop.bulangandsons.com/diablo-black-leather-watch-strap.html?lug_width=60
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se