Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ty želvy už jsou fakt moc velký... Mám malou ruku. Co se týče používání. Tak hodinky vezmu v 7 hodin ráno a odkládám kolem osmé večer, takže problém v rezervě chodu bych nikde neviděl :D

Chci prostě hodinky co mi vydrží roky a roky bez problémů, nehledě na to od koho budou a jak budou vypadat. Samozřejmě hranatý pouzdro je fakt hnus :D

Upraveno uživatelem Bisifen
  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A hranatý pouzdro hnus není, kdyby ti někdo dal za 8k Monaca, tak bys po nich skočil :D já osobně si napr. Monaco nebo Reversa dovedu naopak velmi živě představit v hodinkovnici. Samozřejmě jsme opět u vkusu :) takže nenutim, chápu

Odesláno

Zatím u mě vedou ty Steihart. ETA strojek a safír má něco do sebe :D A vzhled je taky velmi dobrý. Černá verze se mi líbí nejvíc jen ta lupa tam vadí. Takže spíše vintage red verze :D

Odesláno

Jestli máš malou ruku, tak Steiny dobře zvaž. Mají sice pruměr 42 mm, ale lug to lug, což je možná i duležitější údaj 50 mm a to na malou ruku určitě není...

Odesláno

A ja uz toho mel na ruce taky dost a jsem nadsenej z Amfibii 120 na Nato. Ja je nedavam z ruky a jenom menim strapy.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Bisifene, kde ty hodinky plánuješ nostit? Já osobně se taky přimlouvám za sarby mají v sobě takovou skrytou/neskrytou rafinovanost, nebo jak to popsat... :) Nedávno jsem měl možnost je vyzkoušet na ruce a učarovaly mě. Myslím si, že to jsou jedny z hodinek které si člověk nechá i když ti to teď tak nemusí připadat. Doporučuju prošmejdit youtube a pročíst recenze ať víš. :)

Upraveno uživatelem number.beast
Odesláno (upraveno)

Už na ně pěknou chvíli koukám a zjišťuji si :D Ty hodinky se mi líbí a hlavně mají pěkné rozměry. Už je musím jen sehnat :D

Upraveno uživatelem Bisifen
Odesláno

Našel jsem tady pár pěkných modelů...  Seiko SRP769 a SRP703 s cenou okolo 170 USD. U těch SRP703 jsem dokonce našel J verzi levnější než K :D Nemá to být náhodou naopak. Strojek 4R36 ale co jsem tak pochytil, tak se od 6R15 moc neliší až na větší rezervu (což při mém nošení by bohatě stačila rezerva 20h) a malinko lepší přesnost. Samozřejmě chybí safír ale pokud bych vůbec dokázal poškrábat ten Hardlex tak se dá po čase nahradit za 1000 nebo kolik to stojí ? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...