Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Oslovil jsem kamaráda, který pracuje v Kataru, aby mi zjistil aktuální cenu. Moony (311.30.42.30.01.005) nabízí za 18650 QAR nicméně ihned nabídli 20% + další neurčenou slevu pokud by se hodinky koupily až na letišti čili reálná cena by skutečně mohla být kolem 85K.

Odesláno

Vanilla: To by se skoro vyplatilo si tam pro ně jen tak zaletět i bez dalšího programu v Kataru :) Samozřejmě pokud by měl člověk pár dní volno a nevadilo by mu trávit čas v letadle a na letištích :D 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

letět do Kataru pro Moony :lol2:

no a kdyby je tam prodejce náhodou nakonec neměl, tak aspoň hezký výlet...

Odesláno

To by nebylo tak jednoduchý, protože získat vízum do Kataru není úplně snadný a hlavně levný. Kamarád pro ně létá čili cesta by tu byla aniž by tam musel kdoliv letět ;-)

Odesláno

Uhrinstikt je má za 3750 ?. Spíš bych zvážil, jestli trvat na 006 nebo jít do větší klasiky s hesalitem 005, který maj skladem za 3225 ?. K vyzvednutí po domluvě v kanclu v Norimberku.

Odesláno

Uhrinstikt je má za 3750 ?. Spíš bych zvážil, jestli trvat na 006 nebo jít do větší klasiky s hesalitem 005, který maj skladem za 3225 ?. K vyzvednutí po domluvě v kanclu v Norimberku.

hej - to nevyzera zle. co sa tyka hesalitu (005) - ja si nemozem pomoct ale pri hodinkach za taky peniaz ocakavm zafir. a to priehladne dynko sa mi tiez celkom paci. navrch klasika je 321 (ak sa nemylim) takze aj ta 005 je zhruba rovnaka klasika ako 006. chapem, ze hesalit (005) si udrzi asi lepsiu cenu (a povest) ale mne o to nejde.

• po měsících...
Odesláno

toto ma nenapadlo. tym Hong Kongom myslis letisko alebo mesto? byvam 3-4 krat do roka na singapurskom letisku (Changi) - nevies ake su ceny tam?

V HK je plno kramu. Nakupoval jsem u Cally watch - Koowloon.

SG ma DPH 7% HK 0

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...