mi5 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Ahoj, zdravím všechny! Je tu prosím někdo, kdo vlastní a nosí hodinky Orient CFT00001B? Potřebuji radu ohledně ukazatele rezervy nátahu. Ani po dvou dnech nošení se rafička neodlepila od "Empty". Je to v pořádku? Chápu, že pravděpodobně záleží na mnoha faktorech (třeba jak moc házím rukou ), ale osobně se mi to moc nezdá.... V manuálu, který jsem našla na internetu, je uvedeno, že je dobré nosit hodinky cca 8 hodin denně a rezerva chodu je 40 hodin. O rychlosti jejich "nabití" není nikde zmínka. Omlouvám se, jestli se ptám málo fundovaně, jsem ve světě automatů nováčkem. Děkuji za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 V pořádku to určitě není,při běžném nošení se musí stroj natáhnout do plna za pár desítek minut.Řešil bych to reklamací s popisem závady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 28. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Děkuji za odpověď. Stroj normálně běží, vydrží v chodu přes noc. Je možné, že by byla rafička ukazatele pouze zaseklá? Jedná se o použité hodinky a počítám s tím, že servisu se nevyhnu, už jen pro klid duše, když kvůli ničemu jinému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se