sr71 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Prosím nějakého znalce těchto Citizenů (omluvte kvalitu fotky) o pomoc s nastavením. Problém mám s tím že se mi datumovka překlápí s 12-ti hodinovým zpoždění, tedy v poledne. Jak to jednoduše přenastavit? Nepřišel jsem na to. Díval jsem se i do anglického manuálu, který je ale tak obsáhlý a pro mě složitý, že se v něm s mojí angličtinou moc nevyznám.Díky
sr71 Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2017 (upraveno) Díky za to video, ale teď jsem si s hodinkami dobu hrál podle toho videa a podařilo se mě dosáhnout pouze toho že jsem posunul datum z 29 na 1 a nemůžu teď přijít na to jak ho dostat zpátky na 29. Doteď jsem myslel že jsem technický typ, ale tohle nastavení moc nedávám, nepochopil jsem úplně tu logiku ještě doplním že levý subciferník, který předpokládám zobrazuje čas ve 24h formátu je seřízen správně, tj. o půlnoci je ručička nahoře na 24, přesto se v tuto dobu datum nepřeklopí - to mi přijde už z principu divné Upraveno 29. května 2017 uživatelem sr71
JanNovakJan Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Pokud seš v nastavení data (ve videu čas cca 2:20), tak korunkou otáčíš opačně než ukazuje video. A kdyby to náhodou nešlo takto, pak jedině přetočit dny z 1 až do 29. Nicméně napřed bych udělal komplet reset (video 5:35) a pak nové nastavení všeho. Pokud by to ale i potom přehazovalo datum v poledne a ne o půlnoci, tak jedině servis (byť to by byla nejspíš výměna celého kalibru, takže asi nerentabilní).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se