Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 28. 7. 2011 v 11:24, 'mischicka' napsal:

Odpověď českého, řekněme zprostředkovatele:

Ty hodinky si u nas koupil pred casem muj pritel z USA, tj. nejsou moje a navic se nachazeji na uzemi US, nikoli u nas a proto nejsou urceny k prodeji v CR, fotoalba, kde jste na me pravdepodobne narazil slouzi pouze jako odkaz pro vicero fotek pro aukce potapecu a sberatelu hodinek mimo EU, nejsou urceny pro nasince, cili stejne byste si musel resit zaslani z USA. Jak asi sam vite, jsou vyprodany, cili cena je v tuto chvili zcela adekvatni....

To, že je něco vyprodané, neznamená nutně, že je to drahé. Podle mojí zkušenosti v okamžiku kdy s novými hodinkami opustím obchod, jejich cena klesne cca na tři čtvrtiny té původní (a to jsem i majitelem nových Eltonů) Docela dobrým příkladem jsou zdejší prodejní vlákna. Mrkni na to, jaké hodinky se tam prodávají a za jak ceny klesají, za pár minut máš jasno.. Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Jj, je to tak.

Jeden můj kamarád říká, že skutečná cena čehokoliv se pozná až ve chvíli prodeje, do té doby je to jen cena fiktivní, kterou si v hlavě smyslel majitel.

Kdysi jsem Orlíky moc chtěl, ale pak o tom začal trochu číst, bavit se s tím přítelem a dneska už bych je nekoupil. A kdyby náhodou ano, rozhodně ne za tuhle cenu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...