vikinho Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Dobré odpoledne, sledujete někdo nějak víc značku Geckota? Koukali jste na novinky pro rok 2017? Celkem se mi líbí ty Geckota Classic v modré.. Resp. dost se mi líbí a parametry mi přijdou super. sunburst, spt1-11, bgw9lumi, šroubovací korunka, 100m WR, safír s AR, 39mm průměr, zlatý ručky a rámování indexů... 399 USD (očekávaná cena)... Co myslíte? Stojí to za to? Co jsem tu četl, tak zkušenosti se značkou jsou ok tady na fóru, nebo ne? (dost se mi líbí i Halios seaforth, a ty jsou za 675 USD - máte někdo porovnání mezi značkama, jestli je cenový rozdíl vidět na kvalitě zpracování? Beru obě značky jako microbrad..) Díky za postřehy, Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Konecne hodinky s poradne dlouhou minutovou ruckou tak jak se to delalo driv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Co je v nich za strojek? Vypadají dobře, jen bych nezkousl značku a hlavně cenu...10t mi přijde hodně, vybral bych něco tradičnějšího, Hamilton, Laco classic atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Nebo třeba tyhle: http://azwatch.cz/hodinky/or450-orient-bambino-mod-fer24004b0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 No, ja si dokazu predstavit take hezci logo na cifru, ale jinak se u vehlasnejsich znacek podle mych znalosti na tyto parametry nedostanu. Chci ramovane lumiindexy, wr aspon 100, max 39mm, kulate pouzdro.. Tzn, ze mam v kosiku sarb035, ale porad koukam po alternativach.. Bambina jsou super, ale na me moc velke a potrebuju,aby na hodinkach byly svetylka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Co je v nich za strojek? Vypadají dobře, jen bych nezkousl značku a hlavně cenu...10t mi přijde hodně, vybral bych něco tradičnějšího, Hamilton, Laco classic atd A je v nich STP 1-11, neboli kopie ETA 2824-2 mimo Swatch Group. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 to chrono je velmi lubive a ma idealny rozmer, ale zabili to tym meca-quartzom .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorleif Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 https://www.watchgecko.com/watchesSleva na pilotky + nato/zulu řemen do 16? zdarma. Ceně pod 5k kč i s expres pošť?kem jsem neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 11. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Ještě jsem je tady neviděl... Geckota E-01 varianta quartz (černý cifr), nebo ETA 2824-2 (modrý nebo černý cifr) velikost: 36,5mm bez korunky, 45,5 lug2lug, 11,95 tloušťkašroubovací korunka, klenutý safír s vnitřním AR, 100m WR, bgw9 superluminova, safír. průhled u ETA Cena: 380 GBP (cca 11 tis. Kč) za automat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se