ava Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Takže to jde i na chrona, Jen se musí dodržet velikost poudra a rozteč stěžejek. Já si asi objednám ještě ten světlej. Tak pak dej vědět, až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jasan. Pošlu foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Tak už je kaučuk na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Myslím že Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Videl jsem je, vyzkousel jsem je a muzu rict, i presto, ze jsou to kladiva sedely na te gume paradne. Uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Také jsem mile překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Jsem rád, že jsem mohl pomoci. Užívej. Vypadá to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Už aby bylo teplo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se