Qwertz Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Jo, ještě připomínku, maily na forum@chronomag.cz se mi vracejí jako nedoručitelné...
cody22 Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Jo, ještě připomínku, maily na forum@chronomag.cz se mi vracejí jako nedoručitelné... Ja to zkousel dvakrat a dopadl jsem stejne
Chronomag Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Jo, ještě připomínku, maily na forum@chronomag.cz se mi vracejí jako nedoručitelné... Ale ta adresa se tu snad nikde neuvádí, ne? Použítejte chronomag zavináč marigold.cz - to mi dojde
cody22 Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Ale ta adresa se tu snad nikde neuvádí, ne? Použítejte chronomag zavináč marigold.cz - to mi dojde Diky za tip, uz nic nepotrebuji. Ale nekde se tu ta adresa uvadi. Nevim uz kde (zkousel jsem to ted neuspesne najit) jsem klikl na odkaz napsat adminovi a adresa byla ta vyse uvedena. Zkusil jsem to dvakrat a pokazde se mi vratilo - nelze dorucit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se