letovod Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Hodinky nejsou moje a vlastně ani příliš neznám vlastníka. Viděl jsem je jen na těchto fotkách a už podle nápisu na dýnky "perpeyual" bych řekl, že se jedná o fake. Navíc jsem si nikde nevšiml, že by se Cellini dělaly s datem... Váš názor, pánové? Btw, fotky jsou rozmázlý, já vím.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 (upraveno) No fuj, perpeuyal je prece uplne jasny! A i kdyby nebylo... tak to je proste videt, napr. mizerne laserove napisy na dynku, diry na otvirani (tady si nejsem jistej, ale mam dojem, ze Rolex takhle otviratelny dynka vubec nema...), provedeni remenu, nikde neni Swiss made, date just ma byt datejust... a tak Upraveno 8. února 2008 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 No fuj, perpeuyal je prece uplne jasny! A i kdyby nebylo... tak to je proste videt, napr. mizerne laserove napisy na dynku, diry na otvirani (tady si nejsem jistej, ale mam dojem, ze Rolex takhle otviratelny dynka vubec nema...), provedeni remenu, nikde neni Swiss made, date just ma byt datejust... a tak Jsem si to myslel, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Nikdy jsem nenarazil na rolexky, který by měly takhle udělaný datový okýnko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Nikdy jsem nenaraztil na takhle nechutny "Rolexy" Tohle je jeden z tech pripadu kdy ani clovek neprilis znaly firmy Rolex musi mit hned jasno ktera bije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se