gcom Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Ahoj, vím, že je tu spousta stavařů, na netu moc referencí nenacházím, když, tak jsou spíše pochybné. Hledám firmu, která dokáže splnit níže uvedené požadavky a dům postaví v co nejvyšší kvalitě za co nejkratší dobu (cena tolik nerozhoduje). Pokud máte vlastní referenci, budu vděčný za doporučení. katalogový dům cca 200m2 (2 patra, terasa, střecha - solar), moderní design a dispoziceroční náklady do cca 20kbez základové desky (svažitý pozemek), ideálně nějaký ponton protažený do terasymateriál co nejpevnější (viděl jsem montovaný beton v kombinaci s cortenem - to by se mi líbilo, ale nejspíš skončíme u dřeva )tepelné čerpardlo, rekuperace, podlahové topení, chlazení, sběr dešťovky, to vše v základuideálně, aby se toho firma ujala E2E, tzn od úpravy pozemku, přes usazení, po stavbu a instalaci čerpadla apod. vím, že některé firmy postaví dřevostavbu do 2 měsíců, ideál by byl max do 4Zatím se mi asi nejvíce zamlouvá: http://pasivnidomydeed.cz Díky za jakékoli tipy!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se