Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Gorg napsal:
....good luck...

New X-Bob napsal:
jen technická - podle měs to odhadnul přesně. Po zvyku na ráži 47mm, což je za dopoledne, nebudeš chtít nosit nějaké prťavky :)

Tak je to jasný, rozšířím Vaše řady, pánové. Se všemi riziky (tedy žádnými) a se všemi výhodami. Je rozhodnuto. Teď to půjde rychle.

Jen ta barva řemenu, hnědou nebo černou, k pink goldu? Nebo rovnou koupit obě barvy? Budu se ještě inspirovat brouzdáním tady na fóru ve fotkách. O prodlouženou verzi řemenu požádám každopádně, snad bude.

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno (upraveno)
  Apep napsal:
Tak je to jasný, rozšířím Vaše řady, pánové. Se všemi riziky (tedy žádnými) a se všemi výhodami. Je rozhodnuto. Teď to půjde rychle.

Jen ta barva řemenu, hnědou nebo černou, k pink goldu? Nebo rovnou koupit obě barvy? Budu se ještě inspirovat brouzdáním tady na fóru ve fotkách. O prodlouženou verzi řemenu požádám každopádně, snad bude.

OBJEDNÁNO :thumbsup_anim:

Už jsem se rozhodnul to dál neodkládat :-)

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno

Hey, pardále, to je kvalt :-)

Řemen - asi hnědý, ne? K Pínkgoldům. Já mám ke svým obyč. 3 ks řemenů a 2 spony. Ke zlatým se snad dává tm.hnědý kroko bez nýtů, je tak? Mě přijde ke zlatým hnědý řemen jako více, jak to říct, nenásilný, jemněji sladěný. Černý - by mi přišlo jako velký náraz mezi zjemněním jinak brutálních hodinek zlatou barvou a pak prd ho-černý řemen... Můj názor prosím.

Já na svých klasických nosím Cognac, božohodový je Old Rustica vintage a "obyčejný" je hnědý chocolate.

Tož tak.

Jinak gratuluji k rozšíření "Štajn party" :D

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Hey, pardále, to je kvalt :-)

Řemen - asi hnědý, ne? K Pínkgoldům. Já mám ke svým obyč. 3 ks řemenů a 2 spony. Ke zlatým se snad dává tm.hnědý kroko bez nýtů, je tak? Mě přijde ke zlatým hnědý řemen jako více, jak to říct, nenásilný, jemněji sladěný. Černý - by mi přišlo jako velký náraz mezi zjemněním jinak brutálních hodinek zlatou barvou a pak prd ho-černý řemen... Můj názor prosím.

Já na svých klasických nosím Cognac, božohodový je Old Rustica vintage a "obyčejný" je hnědý chocolate.

Tož tak.

Jinak gratuluji k rozšíření "Štajn party" :D

On ten hnědý je k Pinkgoldům (ten název se mi líbí :-) i na těch ilustračních fotkách na stránkách Chronoshopu, tak jsem o tuto variantu poprosil a o prodlouženou variantu řemene taky. Dalo se to tedy všechno do pohybu a já z toho mám docela příjemný pocit, je tam i ten adrenalin trochu, mám se na co těšit, díky za všechny rady a doporučení jak Tobě, tak Gorgovi, tak všem tady v tom vlákně zkrátka, včetně jeho zakladatele, to je jasný :-)

Odesláno
  New X-Bob napsal:
:) Já teda hlavně doufám, až Ti ti Pinkgoldi přinavigujou na zápěstí a ty s nimi budeš beobachtit, že udeláš pořádné fotokoloráto a pochlubíš se teda sérií obrázků, jo?

To se rozumí samo sebou, pardále :-)

Odesláno
  Apep napsal:
OBJEDNÁNO :thumbsup_anim:

Už jsem se rozhodnul to dál neodkládat :-)

Jojo nabralo to spád...super...

Přimlouvám se rovněž za fotky na tlapě...jinak bude to sakra změna mít po těch menších průměrech najednou B-uhren...

...to jsou hodinky pro zatraceně sebevědomý chlapy... :smile_anim: :thumbsup_anim:

Tak jo, očekáváme Tě v chlubírně...

Odesláno (upraveno)
  Gorg napsal:

Přimlouvám se rovněž za fotky na tlapě...jinak bude to sakra změna mít po těch menších průměrech najednou B-uhren...

...to jsou hodinky pro zatraceně sebevědomý chlapy... :smile_anim: :thumbsup_anim:

Jakmile to bude, hned se začínám chlubit, to slibuju! Ještě jsem se chtěl podívat na web, jestli ten pinkgold je PVD, nebo jen tak pinkgold, teda ne že by teď už na tom zase tak záleželo :-) S tou velikostí jsem připravený na nějaký pořádný šok, i když úplně asi připravený asi nebudu nikdy, že jo. Včera jsem se díval chvilku na Ordinaci .... , tak se mi zdá, že jsem tam těch větších průměrů, aniž bych rozeznal značku, zahlédl hned několik, prostě příklady (odsud) asi táhnou :-)

PS: Teda Gorgi, Ty ses najednou nějak změnil :-)

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno (upraveno)
  Apep napsal:
Jakmile to bude, hned se začínám chlubit, to slibuju! Ještě jsem se chtěl podívat na web, jestli ten pinkgold je PVD, nebo jen tak pinkgold, teda ne že by teď už na tom zase tak záleželo :-) S tou velikostí jsem připravený na nějaký pořádný šok, i když úplně asi připravený asi nebudu nikdy, že jo. Včera jsem se díval chvilku na Ordinaci .... , tak se mi zdá, že jsem tam těch větších průměrů, aniž bych rozeznal značku, zahlédl hned několik, prostě příklady (odsud) asi táhnou :-)

PS: Teda Gorgi, Ty ses najednou nějak změnil :-)

Vzhledem ke konspirační chronomag náladě jsem změnil podpis na tajné heslo... :thumbsup_anim:

Mno a když konspirace, tak pořádná... jsem si dal do avataru Karla Köchera... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno
  Gorg napsal:
Vzhledem ke konspirační chronomag náladě jsem změnil podpis na tajné heslo... :thumbsup_anim:

Mno a když konspirace, tak pořádná... jsem si dal do avataru Karla Köchera... :thumbsup_anim:

Ty si taky docela vyhraješ, viď :smile_anim: Budu si ten můj profil už sám asi taky zaktualizovat, teď ale ne, teď mám práci, ale opravdu práci, proto tu ještě pořád před počítačem sedím - ale fakt je, ž jsem si sem zaskočil, abych se podíval, jak pokračuje finalizace limitky Steinhart, to sleduji se zájmem :-)

Odesláno

QUOTE(New X-Bob @ 24.2.2009 - 12:42)

Já teda hlavně doufám, až Ti ti Pinkgoldi přinavigujou na zápěstí a ty s nimi budeš beobachtit, že udeláš pořádné fotokoloráto a pochlubíš se teda sérií obrázků, jo?

Gorg napsal:

Tak pinkgoldi (pinkgoldy) pinkgoldově přistanou prý už zítra, už se nemůžu dočkat :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Držím palce, hned udělej foto a první dojmy, jasný!? :gunsmilie: Jsem děsně zvědavej! A bacha, Steiny jsou podle mě dost návykové. Já je nosím jak k obleku, tak k džínám, skoro furt. A osobně jsem si je zvolil jako dobrá volba k bundě M65 B) /je tady vlákno.

edit: sláva pinkgoldům! Dr.Kubson by si je měl v chronošópu přejmenovat, no ne?

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno (upraveno)
  New X-Bob napsal:
Držím palce, hned udělej foto a první dojmy, jasný!? :gunsmilie: Jsem děsně zvědavej! A bacha, Steiny jsou podle mě dost návykové. Já je nosím jak k obleku, tak k džínám, skoro furt. A osobně jsem si je zvolil jako dobrá volba k bundě M65 B) /je tady vlákno.

edit: sláva pinkgoldům! Dr.Kubson by si je měl v chronošópu přejmenovat, no ne?

Pinkgoldy budou nejspíš další div světa :-), jinak to dopadnout nemůže :D

Edit: Chtěl jsem změnit avatara, aby to korespondovalo s touhle odpovědí, ale nepovedlo se, včerejší avatar i fotka tam visí pořád ...

... byla to tahle fotka ..

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno (upraveno)
  Apep napsal:
Pinkgoldy budou nejspíš další div světa :-), jinak to dopadnout nemůže :D

Edit: Chtěl jsem změnit avatara, aby to korespondovalo s touhle odpovědí, ale nepovedlo se, včerejší avatar i fotka tam visí pořád ...

... byla to tahle fotka ..

Už se to upravilo, takže Pinkgoldy jako osmý div světa (po Rhódském Colosusu :-) jsou už akceptovány. Teď jdu volat na poštu, jestli už dorazily :worried_anim:

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno
  Apep napsal:
Už se to upravilo, takže Pinkgoldy jako osmý div světa (po Rhódském Colosusu :-) jsou už akceptovány. Teď jdu volat na poštu, jestli už dorazily :worried_anim:

Podle sledování zásilky na webu je už zásilka na příslušné poště, na poště telefon neberou, jedu tam osobně.

Odesláno (upraveno)
  Apep napsal:
Podle sledování zásilky na webu je už zásilka na příslušné poště, na poště telefon neberou, jedu tam osobně.

Balíček z pošty vyzvednut a odvezen (1. foto) do práce (2. foto). Před rozbalením opožděný oběd a teď už se jde rozbalovat (3. foto). ...

Už je rozbaleno, každou fázi rozbalování jsem dokumentoval, pak jsem hodinky zahlédl v pootevřené krabičce, už nedočkavě vyhlížely nového majitele, který se už taky nemohl dočkat, zkrátka zážitek, který jsem si jaksepatří vychutnal.

První dojmy, vůbec nejsou tak těžké, jak jsem si myslel, možná je to jen subjektivní dojem, ale rozhodně jsou lehčí, než moje "oficírské" Victorinoxy, možná mají stejnou, nebo podobnou hmotnost, jako Hanowy, které jsou na fotkách připojeny pro srovnání.

Pásek mám na své přání prodloužený, mám ho zapnutý na předposlední dírce, takže bych možná prodlouženou verzi ani nepotřeboval, byl jsem ale tak vystresovaný s diskuse tady o té délce, že jsem tomu riziku radši chtěl předejít. Zase je zastrčený v obou poutcích, takže to vypadá rozhodně dobře.

Podle www s atomovými hodinami jsem hodinky seřídil a opatrně natáhl. Byl jsem trochu zaskočený tím, jak dlouho trvalo, než jsem je natáhl, skoro bych si pro příště spočítal otočky korunkou, abych je pak třeba i nepřetáhnul.

Hlasitost strojku, tolikrát zde probíraná, je podle mne velmi malá, buď už asi opravdu "hluchnu", nebo mám štěstí na strojek, nevím. Na vzdálenost 30 cm je vůbec neslyším, zkusím si to ještě poslechnout v noci.

Korunka je ohromná, ale hned jsem si na ni zvykl.

Trochu mi vadí, když se budu chtít podívat na spodní průhled na strojek, že si budu muset hodinky z ruky sundat. Zapínání a rozpínání masivního řemenu jde ztuha. Bez takového řemenu by to ale pro tyto hodinky nebylo ono.

Zápor jsem ale zatím neobjevil ani jediný. Mám je na ruce ale teprve asi 30 minut. Verze pink gold je nádherná, ladí s jednou ze tří barev mého snubního prstýnku, takže bych klidně mohl mít i čistou zlatou verzi - verze pink gold je ale něco tak mezi tou čistou ocelovou barvou a tím elegantním zlatem. Hodinky mi přijdou, pokud jde o tu barvu, přesně tak akorát. Pásek je hnědý, černá barva by k nim ani možná nebyla vhodná.

Co dál dodat? Budu si na tyto hodinky asi chvíli zvykat, ale zvyknu si asi rychle. Prakticky jsem si už myslím zvykl. Ještě jsem zvědavý na tu jejich luminiscenci :-), jestli si při jejich svitu budu opravdu moci v noci číst.

Velké díky patří dodavateli, panu Sivkovi, tedy tady na fóru Kubsonovi! Díky moc, všechno proběhlo úplně perfektně, díky!

A teď sem hodím pár fotek, je to jenom mobilem, lepší fotky udělám později, slibuju :-)

Zdravím Vás všechny a mějte se :-) A-P

post-1110-1236348724.jpg

post-1110-1236348735.jpg

post-1110-1236348744.jpg

post-1110-1236348754.jpg

post-1110-1236348766.jpg

post-1110-1236348776.jpg

post-1110-1236348787.jpg

Upraveno uživatelem Gilius

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...