Návštěvník Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Zase bylo zatmění mysli. Neodolal jsem eternám s porcelánovým číselníkem. Celkově jsou ve slušném stavu, signovaný strojek. Jen ručičky se mi zdají, že nejsou původní a asi by chtěly trochu opravit nástřik. Co vy na to? Jinak díky za každý názor na zmíněný kus, včetně bližších informací o těchto typech. Jo a pokud by obrázek nebyl ke koukání, poprvé jsem zmenšoval No a jsem trochu počítačové střevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Ty ručky mi k tomu skutečně nepasujou, ale tyhle Eterny maj, myslim, hodně podobný ručky, někde na netu jsem je už zahlédl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 kousek jak ze žurnálu a ty ručičky jsem taky u nich neviděl...ale jinak skvělý stav ty se musí nosit samy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Pěkný kousek, jinak co se týče těch ručiček tak mi značně připomínaj ty z Longines MVS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se