Filip Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Zdravím místní osazenstvo, jsem hodinkový začátečník a hledám inspiraci pro své druhé hodinky. Doteď jsem pár let jsem nosil Steinhart Marine 38. Jsem teď čerstvě promovaný lékař a hledám něco rozumného na denní nošení do práce. Zatím dva nejvážnější kandidáti jsou Sinn 556 I (ale docela mi vadí, že nemají plastické indexy) a Stowa klassik flieger 40 no logo no date (limitka vypadá taky super, ale všechno zajímavé je dávno pryč). Požadavky:nové i jeté, na tom mi moc nezáležíasi max do 40 mm (mám malou ruku - 16-16,5cm)+/- 30kpotápky ne Nějaké tipy, prosím?
Filip Odesláno 22. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Jo četl, ale musím přiznat, že nejsem teda 2x moudřejší. Většina z toho není můj šálek kávy. Možná stále hledám něco co v této kategorii není. Něco, co by mě oslovilo na první pohled, třeba jako speedmastery reduced :-D.
leebauer Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 No a už víš.Ale budeš muset ještě malinko přitlačit.
Filip Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Přesně toho jsem se obával. Jako je mi jasné, že se k nim jednou dopracuju, jenom jsem si myslel, že budou ještě nejaké mezikroky.
leebauer Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Mezikroky budou kamaráde i potom. Z toho se dá pak už těžko vyhrabat. Ale aspoň už máš směr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se