Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, znam, teda trochu... GV2 je jakysi starsi brand znacky Gevril nebo neco takoveho, detaily presne neznam.

Vetsina hodinek by mela byt "handcrafted", cemuz odpovida i mnozstvi kusu - kolekce jsou omezeny na 500 kusu.

Swiss made, povetsinou "upravena" ETA - pravdepodobne stejne jako u PRIMu, tzn, rozebrat a slozit dohromady vlastnimi hodinari, jestli pridavaji i nejake dalsi upravy, to netusim, nicmene je to dost pravdepodobne, vzhledem k tomu, ze na orbita.net jsou jejich kalibry uvedeny jako "base".

Celkove se mi produkce GV2 docela libi, o jednom kousku uvazuju... A jsou to kousky za celkem rozumne ceny ceny (+/- 1000 USD), to, co jsi nasel Ty, je hodne pekna cena, ne e-bay byva tenhle kus okolo 700-800 USD. Rozumne ceny starsich kousku jsou dane tim, ze ceny aktualnich kolekci jsou nastrelene hodne vysoko, takze se IMHO spatne prodavaji. Mozna se ale pletu ;)

• Po letech...
Odesláno

Protože jsem se dnes stal šťastným majitelem jedněch GV2 :thumbsup_anim: , chtěl jsem zjistit k těmto hodinkám něco více a napsat o nich. Nicméně o této firmě je všechno shrnuto v následném odkazu, takže to bude jednodušší takto: http://www.manilla.cz/hodinky-gevril.php a o konkrétních hodinkách napíšu, až je budu chvíli používat........

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...